תנאי השימוש בפורום:התכנים המצויים בפורום, נועדו לספק מידע בלבד ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה בכל תחום. כל המסתמך על המידע הניתן בפורומים השונים, עושה זאת על אחריותו בלבד.נא לעיין בתנאי השימוש בפורומים.
שלום רב,בת 53.6 ,בדצמ' 2011 לאחר ממוגרפיה ואולטרסאונד נתקבלה תשובה כי נמצא גידול 1.5 ס"מ, בלוטות נקיות. מיד קבעתי ניתוח, הכירורג המליץ על למפקטומי, הגידול הוצא, בלוטת הזקיף לא היתה נגועה, אך משחזרו התשובות מהפתלוג התברר כי גודלו של הגידול 4 ס"מ (שטוח) ומתוך שלוש בלוטות, שתיים נגועות. ניתוח הלמפקטומי עבר בהצלחה אך החלטתי בהתיעצות אחת עם הכירורג והאונקולוג לעבור ניתוח להוצאת הבלוטות ככל שניתן. האונקולוג אמר כי אם תהיה בלוטה אחת נגועה ימליץ על הקרנות בלבד, אך לצערי נמצאו שתיים מתוך 21 וכמובן הוחלט על טיפול כימותרפי ACX4 וטקסול4X, לאחר מכן הקרנות ולבסוף טיפול הורמונלי לו אני מתאימה. נותרו לי עוד 2 טיפולי טקסול, הטיפולים עברו ללא תופעות לוואי מיוחדות מה שהלחיץ אותי מאחר והכינו אותי לתופעות קשות ביותר. (התקרחות - מבחינתי שולי ביותר).אציין כי הדרגה כפי שנאמר לי היא: II ודרגת ההתמיינות של הגידול בינונית.שאלתי כמובן - מה סיכויי ההחלמה אם בכלל?תודה