תנאי השימוש בפורום:התכנים המצויים בפורום, נועדו לספק מידע בלבד ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה בכל תחום. כל המסתמך על המידע הניתן בפורומים השונים, עושה זאת על אחריותו בלבד.נא לעיין בתנאי השימוש בפורומים.
שלום, אני שנתיים אחרי סיום הטיפולים הכימוטרפיים והקרנות, טופלתי בטומוקסיפן והייתה לי תחושת כאבים בכל הגוף מאוד קשה החליפו לי לארומזין ועדיין סובלת מכאבים בעיקר בכל חגורת הכתפיים והירכיים, כולל הבזקי חשמל בגוף.
כמו כן עדיין כואב לי מאוד אזור הניתוח. האם זה רגיל, האם כל התרופות הניתנות למניעת חזרת סרטן השד אמורות ככה להקשות על איכות החיים?
אשמח לתגובה. תודה ורד
שלום, אני אחרי טיפולי הכימוטרפיה וההקרנות, גיליתי שהשיער מתחיל לצמוח אך להפתעתי יש לי שעור יתר על הפנים מה שלא היה לי אף פעם, עדיין לא לוקחת שום תרופה הורמונלית. שאלתי האם זאת פלומה שתיעלם? אני מאוד חוששת מכך.
תודה רבה.
שלום אני במהלך טיפול כימוטרפי, סדרה שניה, האם זה נכון שלא עושים יותר בדיקות אני חושבת שהן נקראות"רצפטורים" לראות האם תאי הסרטן שנמצאו גם בחלל הלימפה וכלי הדם נעלמו,הסרטן שלי grade 3 ודרגה B2 הגידול מהשד הוצא במלואו.
רציתי לדעת עוד ואשמח לחוות דעתכם בטיפול בטקסול מידי שבוע, האם עדיין לא רצוי לבוא בקהל כלומר להמנע ממקום סגור עם אנשים?
תודה לכם
תודה לכם על ההתייחסויות....
שאלתי, האם יש קשר בין בדיקת האונקוטייפ שערכיה נמצאו גבוהים לבין הסבירות שאהייה נשאית הגן של סרטן שד?
שלום לכם,
אני אחרי ניתוח אחרי תוצאות פטאלוגיות, לפני טיפול כימוטראפי, רציתי לשאול אם אני מבינה נכון את העיניין הבא- אם הקיי איי 67 שלי הוא בין 65 ל 70% אז הסיכוי לחזרת המחלה הוא גבוה מאוד ואם כן האם עלי כבר להתייעץ מה לעשות בנדון.
מקווה שתוכלו לענות על שאלתי-
האם Ki 65 -70% זה גבוה?
כבר למעלה מחמישה שבועות אחרי הניתוח עדיין לא חזרו התוצאות נאמר לי כי במעבדה הפאתלוג ביקש צביעות מיוחדות או נוספות מה זה אומר?
תודה לכם על התשובות זה מאוד מֵקֵל