תנאי השימוש בפורום:התכנים המצויים בפורום, נועדו לספק מידע בלבד ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה בכל תחום. כל המסתמך על המידע הניתן בפורומים השונים, עושה זאת על אחריותו בלבד.נא לעיין בתנאי השימוש בפורומים.
שלום רב, אני אחרי סרטן שד שחזר, עברתי כריתה ושחזור, סוג גידול: IDC , grade 3, her2:0ב-2006 קיבלתי טמוקסיפן 5 שנים, המחלה חזרה בינואר 2013כיום אחרי טיפולים, מקבלת ארומזין וציפרלקס-נגד דכאון והפחתה של גלי החום.הציפרלקס גרם לי לירידה בחשק המיני ולכן החלפתי לרמוטיב - אלא שהתרופה מכילה את הצמח היפריקום שזה עתה גיליתי במידע התרופתי על הארומזין כתוב שעלול לגרום לחוסר יעילות התרופה.כרגע הפסקתי את הרמוטיב - כמו כן נאמר לי בתל השומר שיתכן והרמוטיב מכיל אסטרוגן ולא כדאי לקחת סיכון, בדף מידע לא ראיתי כזה דבר.1. האם המידע נכון וטוב עשיתי שהפסקתי את הרמוטיב?2. בלי קשר האם אני יכולה לקחת "כלורלה" בכדורים, האם ידועה איזה התנגשות עם הארומזין.3. יכול להיות שבכלל הציפרלקס לא גרם לי לירידה בחשק המיני אלא הארומזין שמדכא אסטרוגן, אם כך, האם יש לזה פתרון? כרגע לא לוקחת אף כדור אנטידכאוני ולמען האמת קצת פוחדת..לא רוצה שהדבר ישפיע עלי לרעה מאמינה בקשר בין גוף לנפש..אשמח אם תוכלו לעזור לי..ד.א - לא מאובחנת כאדם דכאוני, החלטתי לקחת ציפרלקס על דעת עצמי ואישרו לי את זה רפואית מהקופה לאחר פגישה עם פסיכאטרית...