תנאי השימוש בפורום:התכנים המצויים בפורום, נועדו לספק מידע בלבד ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה בכל תחום. כל המסתמך על המידע הניתן בפורומים השונים, עושה זאת על אחריותו בלבד.נא לעיין בתנאי השימוש בפורומים.
בוקר טוב,
בהמשך למה שכתבתי אתמול..התקשרתי לקבוע תור...נקבע לי תור רק לאמצע דצמבר!!!
מה עושים ?!
הם טוענים שבהפניה שלי רשום רק "המשך בירור" למרות שהכירורג אמר לי מפורשות שיש לדגום את הגוש (גם בהמלצת הסונר רשום שהגוש חשוד ודורש ביופסיה).
אני סובלת מכאבים נוראיים,אני מרגישה את הגוש גדל ואין לי עם מי לדבר,פשוט אין.
האם כך זה מתנהל ?
כבר מחר אקבע תור,אני מקווה שזה יהיה מהיר.
אך בבקשה- לגבי תוצאות ה-us ,הכירורג לא השיב לי,מה התוצאות אומרות ?
תודה רבה !
ערב טוב,
לפני כשבועיים בבדיקה עצמית גיליתי גוש בשד שמאל,למחרת כבר פניתי לרופאת משפחה ששלחה אותי לממוגרפיה,ביצעתי את ההמוגרפיה,ומהמכון ביקשו ממני לעשות u.s...עשיתי את ה us ואלו התוצאות : שד שמאל - עליון חיצוני ותואם לממצא ממוגרפי,הודגם גוש סולידי היפואקואי לובולרי ציר אורכו כ-5 ס"מ.
אין ממצאים נוספים,הגוש המתואר משמאל דורש ייעוץ כירורג וביופסיה - הממצא חשוד.
פניתי לכירורג שד שבדק אותי ידנית ורק אמר שצריך לדגום את הגוש והפנה אותי למכון שד בסורוקה,ניסיתי לשאול שאלות אך הכירורג בקושי התייחס אליי ורק אמר לי "אל תדאגי".
מיותר לציין שאני מאוד דואגת!! אני מרגישה שהגוש גדל,יש לי כאבים נוראיים בפיטמה (למרות שהגוש בכלל ברביע חיצוני עליון) ,אני לא יכולה לשכב על צד שמאל בכלל .
מחר רק אקבע תור למכון השד,אני לא יודעת כמה זמן זה לוקח,אני מרגישה לבד ובלי מישהו שייעץ לי ויכווין אותי מה לעשות.
אני בת 36..
מה הלאה ? מה עושים ? אני כל כך לחוצה ומודאגת...