תנאי השימוש בפורום:התכנים המצויים בפורום, נועדו לספק מידע בלבד ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה בכל תחום. כל המסתמך על המידע הניתן בפורומים השונים, עושה זאת על אחריותו בלבד.נא לעיין בתנאי השימוש בפורומים.
בנות יקרות שלום,
גם אני בהתחלה התעסקתי בפרטי פרטים של סוג הסרטן שחליתי בו. עד שהבנתי שבמקום להתמקד במחלה צריך פשוט לעסוק בבריאות. אסור לנו להתייחס לגוף שלנו חלק חלק כי כל מחלהמ הווה סימן שמשהו בגוף אינו תקין ולכן עלינו לעסוק בבריאות הגוף באופן כולל. לכל מי שמעוניינת אני חושבת שיש לי הרבה מה לספר ולחלוק. אני עושה חוגי בית בחולון ללא כל תשלום וללא כל התחייבות מצידכן. כל מי שרוצה לעשות עוד משהו בנוסף לטיפול שהיא מקבלת ומוכנה להשקיע בעצמה מוזמנת ליצור איתי קשר. אני באמת עושה את זה מתוך רצון טוב לחלוק את המידע החשוב והרב שאגרתי ויישמתי.
במפגש אני אציג לכם שיטת ריפוי(יותר נכון שיטת בריאות) של פרופסור יפני - השיטה נגישה לכל אחת ואחת בתוך הבית, ללא הוצאות וללא קושי. צריך רק רצון וזמן להשקיע בעצמנו. אינו נוגד שום טיפול שאתן מקבלות כרגע (ואינו במקום).
בתור קבוצה תוכלו ליישם את זה שלב אחרי שלב למי שקשה לעשות את הכל לבד בבית על ההתחלה.
אני לא חושבת שצריך להילחם עם המחלה. צריך להבין מה היא רוצה מאיתנו , ליישם את השינויים ולשחרר אותה לשלום.
כל מי שזה מדבר אליה מוזמנת להגיע לערב שכולו נתינה ורצון טוב.
כל משתתפת מקבלת גם מתנה מאוד שימושית. אשמח להרחיב לכל המעוניינת. תכתבו לי, תשאירו את המספר שלכן ואחזור אליכן. בברכת בריאות טובה ורפואה שלמה. נונה