תנאי השימוש בפורום:התכנים המצויים בפורום, נועדו לספק מידע בלבד ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה בכל תחום. כל המסתמך על המידע הניתן בפורומים השונים, עושה זאת על אחריותו בלבד.נא לעיין בתנאי השימוש בפורומים.
שלום,
שמי יסמין ואני תלמידה בכיתה יב' בתיכון אלון ברמת השרון. במסגרת לימודי הביולוגיה בבית ספרי אנו עושים עבודה הנקראת "ביומד". אני ושני חברי החלטנו לעשות את עבודתנו על השאלה בנוגע לקשר בין טיפולי ההפריה לבין הסיכון לחלות בסרטן השד.
במסגרת העבודה, אנו נדרשים להעביר שאלונים, עליהם צריכים לענות אנשים הקשורים לנושא זה. פה מתחילה פנייתי אליכן.
על מנת להשלים את עבודתי, אני זקוקה לנשים שעברו טיפולי הפרייה, וחלו בסרטן השד לאחר מכן. אצרף בהודעה את הקישור לשאלון. זה שאלון שאינו לוקח יותר מ5 דקות לענות עליו, ועם תוצאות הניסוי לא יעשה דבר חוץ ממה שבתוך העבודה. השאלון הנו אנונימי.
נושא העבודה לא נבחר משום מקום. לפני כ17 שנים עברה אמי טיפולי הפריה (שלבסוף הביאו אותי), אך כ-11 שנים אחרי טיפולי ההפרייה שקיבלה, חלתה אמי בסרטן השד. היא ניצלה בזכות גילוי מוקדם, והרבה, הרבה מזל.
בעקבות מה שעברה אמי, עלה העניין לגלות אם אכן ישנו קשר בין טיפולי ההפרייה לסיכון לחלות בסרטן השד.
מבינה אני שזהו נושא רגיש, אך לא יעשה כל שימוש בתוצאות השאלון אחרי הגשת העבודה. מי מכן שיתעניינו בתוצאות הניסוי יכולות לפנות אלינו בכתובת האימייל:
biomed957@gmail.com
ולהלן הקישור לשאלון:
https://www.surveymonkey.com/s/THKSDY3
תודה רבה על תשומת לבכן, ומקווה שתמצאו לנכון בלבכן לעזור לנו בעבודתנו, בפעולה שלא תצרוך יותר מ5 דקות מזמנכן.
יסמין.