תנאי השימוש בפורום:התכנים המצויים בפורום, נועדו לספק מידע בלבד ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה בכל תחום. כל המסתמך על המידע הניתן בפורומים השונים, עושה זאת על אחריותו בלבד.נא לעיין בתנאי השימוש בפורומים.
שלום ד"ר,
עברתי ניתוח למפקטומי לפני כשנה וחצי, בלוטת הזקיף נקיה. עברתי הקרנות ואני מטופלת בטמוקסיפן. בימים האחרונים אני מרגישה ווריד בולט מאוד בבית השחי בצד המנותח. האם זו תופעה מוכרת אחרי ניתוח כזה ?.. יש מקום לחשש? ואולי בכלל זה יכול להיות כתוצאה מעבודה עם משקולות בחדר כושר?
תודה על תשובתך,
איריס
שלום רב, אני מטופלת בטמוקסיפן במשך 10 חודשים.. בחודש האחרון אני סובלת מהפרעות שינה קשות.. ולעיתים מתעוררת עם הזעות. אני רוצה לציין שאני מטופלת ברמדי שנרשם לי ע"י הומאופת בידיעתה ובהסכמתה של האונקולוגית שלי.. הרמדי עוזר לי משמעותית בגלי חום ובתחושת דיכדוך. מה עושים עם הפרעות השינה ?
תודה.
שלום רב,
אני מטופלת בטמוקסיפן מזה 3 חודשים. כחודש לאחר תחילת הטיפול התחילו לי גירודים באזור הצוואר עם פריחה קלה. חשבתי שאולי זו תגובה אלרגית לתכשירי טיפוח ושיניתי תכשירים - ולמרות זאת אין שינוי בתגובת העור.בשלב מסוים בבית מרקחת החליפו לי לכדורים של חברה אחרת.. ובכל זאת אני עדיין מתגרדת.. אני רוצה לציין שאני גם לוקחת אומגה 3 (על סמך התייעצות באחד הפורומים) כי זה מיטיב איתי במצבי דכדוך. האם אפשר לקשר את הפריחה לטמוקסיפן ואם כן מה עליי לעשות ?
תודה
שלום ד"ר. התחלתי לקחת טמוקסיפן לפני 10 ימים..בימים האחרונים התחילו לי הזעות בלילה ובחילות בבוקר.. במקביל התחלתי דיקור כדי להקל על הסימפטומים הללו ..(בינתיים מחכה שישפיע) האם הבחילות הן משהו שיש לדווח לאונקולוגית שלי או שהגוף אמור להסתגל לתרופה והתופעה תחלוף עם הזמן ? תודה
לפני כמה חודשים התגלה לי גוש בשד. לפני הגילוי לקחתי במשך 7 שנים טיפול הורמונלי לגיל המעבר, ברגע הגילוי הפסקתי את הטיפול ההורמונלי ומאז שבו תופעות הלוואי: עצבנות, אי שקט, דיכדוך וגלי חום. מאז עברתי ניתוח וסדרה של הקרנות, לאחרונה אחרי פגישה עם האונקולוגית (שמודעת לתופעות לוואי) והמליצה לי על טיפול של טמוקסיפן. אני מאוד מודאגת מהחמרה של התופעות לוואי? מה עושים? שאלה נוספת; למה הכוונה במונחים שלכם "גידול בעל מאפיינים ביולוגים מצוינים?" תודה מראש
irislevi5877@gmail.com
זה המייל שלי..מחכה לשמוע ממך
אני לגמרי מבינה אותך. אני אחשוב על משהו :-)
הי ליאורי.. אם אפשר את המייל שלך הפרטי. הייתי שמחה להכיר אותך ולשמוע קצת יותר. אני לגמרי מבינה אותך. שבת שלום !
הי ליאור, מה שלומך ? אני בדיוק באותה סיטואציה שלך.. מודאגת מתופעות הלוואי וכמעט ויתרתי. החלטה לא פשוטה. אני החלטתי לקחת את הכדורים ולהיות קשובה לגוף.. בהצלחה ובריאות טובה !