תנאי השימוש בפורום:התכנים המצויים בפורום, נועדו לספק מידע בלבד ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה בכל תחום. כל המסתמך על המידע הניתן בפורומים השונים, עושה זאת על אחריותו בלבד.נא לעיין בתנאי השימוש בפורומים.
שלום,
נמצא אצלי גוש במימדים של כ 1.5x1.8 בשעה 1 , כרגע לא ידועה השפעה על בלוטות הלמפה ונקבע לי ניתוח משמר שד בעוד כשבועיים וחצי. הרופא המנתח אמר לי שישתדל לשמור על צורתו המקורית של השד על ידי שימוש ברקמה סמוכה ולהקטין במידת האפשר את הצלקת שתיווצר. בכל זאת אני לא מרגישה שנמסרה לי מספיק איפורמציה (כאשר דיברנו הייתי עדיין תחת השפעת הגילוי שיש לי סרטן). בפעם הבאה שאפגוש אותו תהיה בניתוח עצמו.
אני רוצה לדעת יותר על ההליך - מה אפשר לעשות תוך כדי ניתוח, כמה אפשר לשמור על השד, האם עליי לצפות בכל זאת לעיוות. עם מי עוד כדאי להתייעץ (בכל מקום באינטרנט אני רואה שמגיעה לי חוות דעת נוספת ואולי בכל זאת לשוחח עם פלסטקאי, אבל אין לי מושג איך עושים את זה). אני מאוד לא רוצה לדחות את הניתוח, אבל אני גם לא רוצה להרגיש שאני ממהרת לתוך זה בלי לבדוק יותר מידי.
חשבתי שאוכל למצוא יותר מידע אונליין , אולי נשים שיחלקו מה שעבר עליהן אבל להפתעתי לא מצאתי הרבה.
לצורך העניין יש לי חזה גדול, והשד המדובר גדול במעט מהשני. אני בת 36