תנאי השימוש בפורום:התכנים המצויים בפורום, נועדו לספק מידע בלבד ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה בכל תחום. כל המסתמך על המידע הניתן בפורומים השונים, עושה זאת על אחריותו בלבד.נא לעיין בתנאי השימוש בפורומים.
עד שאחזור לרופאה אשמח לשמוע האם יתכן שהבלוטה התנפחה כתוצאה מהאסטמה שלא עוברת (למרות שגם לא שומעים צפצופים.במעידים על התקף רק חסימה נשימתית כלשהיא )?
ואם זה מידע רלוונטי לרופאה מפני שבזמן שהייתי אצלה לא חשבתי בכלל על לעדכן אותה בכך. רק לאחר מכן כשקראתי את ההפניה לבדיקה ראיתי שציינה לימפה והתחלתי לחשוב שאוי זו הסיבה להכל.
תודה רבה,
רעות
שלום רב.
אני בת 27.
אמא ואחות של אבא שלי נפטרו מסרטן השד. בנוסף כעת אחותה של אימי חולה בסרטן השד. אך לא יודעת אם גנטי או לא.
לפני חודשיים וחצי ביקרתי אצל כירורגית השד והכל היה תקין. לאחר מכן ביצעתי לעצמי בערך כשבועיים אחרי בדיקה עצמית שגם לא חשתי בכלום.
בשבוע שעבר לאחר שכבר זמן מה אני חשה אי נעימות בשד הימני ביצעתי דוב בדיקה עצמית וחשתי בגוש קטן. כירורגית השד הפנתה לאולטראסאונד דחוף. אמרה שנמצא בזנב השד ויתכן שזו בלוטת לימפה.
בצד השני לא נמצא כלום במישוש.
אני בחודשיים האחרונים חשה עייפות רבה וקשיי נשימה (אסטמתית ) שלא עוברים למרות הטיפול. והחלו לאחרונה כאבים סוג של תחושת שריפה בגב באזור שבין השכמות ובצד השכמה באזור של הגוש. גם הגוש עצמו כואב מעט.
עד שאבצע את האולטרסאונד ואחזור י ם התוצאות לרופאה