תנאי השימוש בפורום:התכנים המצויים בפורום, נועדו לספק מידע בלבד ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה בכל תחום. כל המסתמך על המידע הניתן בפורומים השונים, עושה זאת על אחריותו בלבד.נא לעיין בתנאי השימוש בפורומים.
היי אני קיבלתי אחרי 4 ימים תשובת ביופסיה כשמתקשרים אליי ומבהילים אותי בטלפון...
בעיקרון נכנסתי לרופא כירוג והוא פשוט אמר לי " זה סרטן " הייתי בהלם וכשיצאתי מהמרפאה פשוט התחלתי לבכות בהסטריה.. ככה הבכי נמשך על פני שבועיים ועכשיו כבר פחות ופחות...
הביופסיה שלי היתה מאד כואבת , עשו לי 2 זריקות ולקחו לי מלא דגימות
שלום לכולם,
קוראים לי לילוש , אני גננת במשרד החינוך..
לפני שלושה שבועות גיליתי שאני חולה בסרטן השד ומאז החיים שלי התהפכו לחלוטין...
אני מאורסת לגבר מקסים שהכרתי לפני שישה חודשים... והיינו באמצע ההכנות לחתונה ועכשיו הכל ביטלנו עד שאסיים עם המחלה..
עשיתי את הבדיקות הדרושות וגם טיפולי פוריות...
אני אוכלת סרטים כל היום וכל הלילה על השיער שלי שכרגע אני לא מדמיינת עצמי בלעדיו..
אני בת 28... התחלתי שנה שלישית כמנהלת גן ונאלצתי לעזוב את הילדים בגן פתאום באמצע השנה שלא לדבר על האומץ שנדרש ממני לחזור אליהם שבוע אחרי שאני כבר יודעת שאני חולה ולהסתכל עליהם בני 4 ולומר שעד סוף השנה לא אחזור...
הארוס שלי שבור, המשפחה שבורה, העבודה שאני כל כך אוהבת נלקחה ממני עד לסוף השנה ומחליפה אותי גננת שאני לא יודעת מה תעשה בגן שלי ....והכי גרוע השיער שלי שאני כל כך אוהבת הולך לנשור לי כי אמרו לי שיש גרורות ואני צריכה לעבור 6 חודשים כימוטרפיה......
איך מתמודדים אני כבר לא יודעת..... :(
יש ימים טובים ויש ימים פחות טובים... כבר הפסקתי כמעט לבכות.. אולי רק מידי פעם כשממש כבר כואב לי הבדיקות דם.. חוררו לי את כל הידיים והבטן כחולה מההזרקות פוריות.
אני לא מאמינה.......