תנאי השימוש בפורום:התכנים המצויים בפורום, נועדו לספק מידע בלבד ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה בכל תחום. כל המסתמך על המידע הניתן בפורומים השונים, עושה זאת על אחריותו בלבד.נא לעיין בתנאי השימוש בפורומים.
היי, מקווה שתקבלי בשורות טובות אבל אם לא אל תדאגי. אני בת 30, אובחנתי כחולה לפני 5 חודשים בעודי בחודש תשיעי. כמובן שההרגשה היא אינדווידואלית אבל יש אנשים כמוני, עולמי לא חרב עליי, החלטתי להיות מאוד טכנית ובשליטה, לשאול מה הצעדים הבאים, מתי ינשר השיער (שאלה חשובה:)), מתי הניתוח, כמה זמן ההחלמה וכדומה וכמובן להיות אופטימית ולהיסתכל על הדברים החיוביים בחיי.. אני לקראת סוף הטיפולים (נשאר חודש מתוך חמישה חודשים) אני מרגישה מצויין, מטיילת בחיוכים המחלקה האונקולוגית ביום הטיפול ומסתובבת עם פאה זהה לשיער המהמם שהיה לי ושאהבתי כל כך:)
איך חולת סרטן מרגישה? מצויין
רק בשורות טובות ובריאות !!
לילוש היי,
אני בת 30, אם לשתי נסיכות קטנות. אובחנתי כחולה בעודי בחודש תשיעי.. אני עכשיו לקראת סוף הטיפולים שהחלו לפני ארבעה חודשים. גם לי השיער היה כל עולמי:) אשמח מאוד אם תדברי איתי, אספר לך את הסיפור שלי ותראי שהכל בסדר והשד לא כל כך נורא...
050-5402070 ליעד
היי, אני קוראת את מה שכתבת ואני כל כך מבינה אותך אבל לא יותר מפחיד לא לדעת? אני בת 30, חולה בסרטן השד, כל הזמן חושבת לעצמי מה היה קורה אילו הייתי בודקת ונבדקת.. זה כל כך חשוב וזה יתן לך שקט. ובקשר למחלה, השד לא כל כך נורא:) אני קיבלתי את הבשורה שממנה את כל כך מפחדת ועוד כשהייתי בחודש תשיעי ואני עכשיו בסוף הטיפולים ומרגישה יותר טוב משאי פעם הרגשתי.. הכל תלוי בך. יש לך סיפור משפחתי ואם יש לקח אחד חשוב מאוד שלמדתי על בשרי זה להיבדק להיבדק להיבדק, זה כל כך חשוב!!!!