תנאי השימוש בפורום:התכנים המצויים בפורום, נועדו לספק מידע בלבד ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה בכל תחום. כל המסתמך על המידע הניתן בפורומים השונים, עושה זאת על אחריותו בלבד.נא לעיין בתנאי השימוש בפורומים.
תודה על המענה המהיר.
אני בת 42. הגידול מסוג
encapsulated intracystic papillary carcinoma, high grade
Estrogen receptor immunoreactivity positive.
Quantitation: 100% of tumor cells positive.
Intensity of staining : intermediate to strong
Internal control: immunoreactive
שלום,
נשאית brca1, חליתי בסרטן, גודל 0.7 מ"מ, רגיש לאסטרוגן. עברתי כריתה דו צדדית וכריתת שחלות. מטופלת בלטרוזול. סובלת מגלי חום מרובים, הפרעות שינה ובעיקר עצבנות בלתי נסבלת. שאלתי, מאחר ואין לי שחלות ושדיים מהי התרומה של הלטרוזול במניעת השנות הסרטן? מדובר בהפחתת הסיכון באחוזים בודדים או באחוזים משמעותיים? כמו כן, בהעדר רקמת שד מהי מה משמעות של חזרת הסרטן? הסרטן מופיע שוב כגרורות?
תודה..
אני מטופלת בלטרזול. האונקולוגית המליצה על טיפול בזומרה. מכבי אישרו לי טיפול באקלסטה. האם לטיפול בזומרה יש יתרון על פני האקלסטה מבחינת תופעות הלוואי או היעילות? כמו כן, האם נכון שאחת מתופעות הלוואי של חומצה זולדרונית היא עלייה במשקל?
תודה.
האם גילוח בית השחי לאחר הוצאת בלוטה יכול לגרום לימפדמה?
מהי השיטה הבטוחה ביותר להסרת שיער?
נשאית brca1 לאחר כריתת שחלות וטיפול הורמונלי חלופי במירנה ואסטרופם. הגידול מסוג idc grade 3
pr negative
es positive
her2 negative
KI167 high
הפסקתי את הטיפול באסטרופם את המירנה השארתי במקומה. האם עלי להוציא את ההתקן למרות שהגידול אינו רגיש לפרוגרסטרון 0% תאים נצבעו?
יש לי שדיים קטנים מאוד ואני רזה. 42 ק"ג 1.6 מטר היקף חזה 79 ס"מ.
לאחר גילוי IDC GRADE3 עתידה לעבור כריתה דו צדדית ובלוטת הזקיף ( אני נשאית BRCA1 ולכן מעדיפה כריתה דו צדדית).
האם קיימת אפשרות לייבא באופן עצמאי שתלים קטנים. כמו כן מהו השתל הקטן ביותר שניתן להשיג בארץ ?
תודה,
שרי
האם ניתן להסיר שיער בבית השחי בשעווה לפני ניתוח כריתה דו צדדית + בלוטת זקיף?
הניתוח יערך בעוד עשרה ימים כך שאין לי זמן לטיפולי לייזר.