היום אני מבין שאילו הייתי מקבל תמיכה מקצועית החיים שלי במהלך המחלה ואחרי היוא יותר קלים ויותר מסודרים גם בתמיכה נפשית וגם ידע על זכויותיי כאדם ששיך למשפחת חולי סרטן
אני כ 5 וחצי שנים אחריי הקרנות וכ 3 וחצי שנים אחרי טיפול כימי יש דבר אחד שמקומם אותי כיום שאנחנו החולים שעסוקים בטיפולים ובלהציל את חיינו לא מודעים לזכויות שיש לחולה סרטן מעבר לקבלת תו חנייה לנכה
אתן את עצמי כדוגמא ואבקש את עזרתכם
חליתי בסרטן הלימפומה נון הוצקין גוש בקוטר 25 סנטימטר בחזה לפי הטפסים ודבריי הרופאים היוא אלה הקרנות מסיביות במיוחד כי הגוש כמעט גרם למותי את הטיפול הכימי קיבלתי רק כשנה ושמונה חודשים אחריי כי לא יכלו לאבחן באיזה סוג בסרטן חליתי ( כמובן עברתי בדיקות אחרות כמו מח עצם ובסיום ניתוח שבו הוציאו חתיכה מהגוש )
במשך כל חיי לא סבלתי מבעיה בשיניים אולי סתימה או שניים אבל לאחר ההקרנות הבעיות בשיניים החלו שיניים החלו להשבר ולהתמוסס
ובשל בעיות כספיות שאותם אני סוחב עד היום אני לא הולך למרפאת שיניים מחכה מחכה לכאב או לבעייה הבאה
לאחרונה נודע לי שיכולתי לקבל עזרה בטיפול בשיניים בגלל הכימי וההקרנות אבל בגלל שלא הייתי מהיר מספיק בכדי לדעת את זכויותיי ובגלל שעברו כמה שנים איבדתי את הזכות לעזרה
אני מבקש את עזרתכם מה עליי לעשות אני יודע כי שהטיפול הבא עומד להגיע ואין לי מושג איך אוכל לגשת לטיפול ללא כסף אז בבקשה יעצו לי חזי