לצערי בעלי לא הספיק להשתמש בתרופה שחשבתי שתציל את חייו . היא הגיע לאחר מאמצים מרובים באיחור רב.
הייתי מעוניינת למכור את התרופה בהנחה גדולה למי שמעוניין מכיוון שנלקחה הלוואה בכדי לרכוש אותה.
אבקש ליצור עימי קשר דחוף לטלפון 0544971010
בביופסיה הראשונה שעבר אבי , היה כתוב ממאירות גבוהה
ובביופסיה השנייה היה כתוב ממאירות נמוכה
את הBCG בקושי קיבל פעם וחצי והגידול מהפעם הראשונה לפעם השנייה גדל ב3 ס"מ ...
אומנם שמחתי לקרוא את הביופסיה שכותבת שיש שינוי לטובה ( איך זה קרה ?! )
אך אני תוהה אם זו אינה טעות בבדיקה ?????
לא ברור לי כמה זמן עבר בין 2 הביופסיות, האם נלקחו מאותו מקום, מה התייחסות הביופסיה לזמן הטיפול ב BCG? ללא מידע זה קשה להתייחס.
בברכה,
תוצאות הדמיה של גבר בן 70. הודגמה מלאות בדופן כיס שתן אחורית עם התבלטות לכיס השתן. גבולות חלקים. מקום ראשון- ערמונית פוליפואידית מתבלטת.
האם סרטן ערמונית או סרטן שלפוחית השתן (ממנו סבל בעבר)? האם ניתן לדעת רמת חדירות בשלב זה?
תודה ורק בריאות.
המדובר בלחץ חיצוני על שלפוחית השתן. לכן, אם זה קשור גידול, זה מהערמונית. בהקשר הזה, צריך לדעת מה בטיפול שניתן. אם לא נכרתה הערמונית, ייתכן והמדובר בגדילה שפירה של הערמונית.
בברכה
תפנה למומחה בפמרפאת אין-אונות.
שלום
בCT ערמונית התגלה נגע היפונדנסי ציסטי 15מ"מ . מה המשמעות ומה יש לעשות
תודה
קרןב לוודאי תהליך שפיר. יש להתחיל עם בדיקה קלינית, רמת PSA, ואולטראסאונד (TRUS). חשוב הגיל במשוואת ההחלטות. לבסוף, אם יש צורך, Endorectal coiled MRI.
שלום ,
לחמי סרטן הערמונית , מאחר וגדול מאד לא מאשרים ניתוח. ואף לא טיפולים רדיותרפיים. קיבל כטיפול שימוש קבוע באומניק. וכעת הרופא העביר אותו לשימוש בתרופה אחרת ( שילוב של 2 תרופות) בשם דאודראט .
שמנו לב שחמי עובר מין דכאון, מאד ממעט בדיבור, מאד מדוכדך, אפילו הזכרון שלו הולך ונשחק, המון מספרי טלפון שזכר בע״פ נשכחו מזכרונו , אין בו יותר את שמחת החיים שהייתה לו , מגמגם בכל פעם שנדרש לענות.
הייתכן שאלו תופעות לוואי מהתרופה שהינו נוטל ?
שלום,
לאבא לי יש סרטן בשלפוחית השתן. התייעצנו עם שני אורולוגים, ושניהם המליצו דברים שונים.
הראשון, טוען כי יש צורך בטיפול כימוטרפי ולאחר מכן ניתוח כריתת השלפוחית והערמונית ושיחזור שלפוחית שתן מהמעי.
השני, טוען כי יש צורך לבצע את הניתוח קודם, וכי הוא ממליץ אך ורק על סטומה, משום שבהכרח האופציה השנייה כולל שינה עם תיתול, ואיחות חיים ירודה יותר. ולאחר הניתוח להתחיל טיפול כימוטרפי.
אבא שלי איש צעיר בן 56, וכל הניגודים האלו פשוט מקשים עלינו יותר.
לפי המידע הקיים באינטרנט, יש סיכוי גבוה יחסית לשליטה בשתן גם בלילנ, כמובן עם הזמן.
חשוב לציין כי הגידול אגרסיבי מאוד, לדברי שני האורולוגים.
האם תוכל לייעץ לנו, לגבי איזה שיחזור הגיוני יותר עבור אבא שלי?
מכיוון שיש כעת מחקר טיפול משלים לאחר ניתוח עם תרופות חיסוניות ממליץ על טיפול כימי מקדים.
בחירת כיס השתן תלונה בניסיון המנתח ובפרמטרים של הגידול שלא צוינו כאן.
בשל מעורבות מעל 90% יש צורך בטיפול ולא במעקב פעיל. אפשרויות הטיפול הן הקיימות לגידול מקומי. כגאי לבצע Endorectal doiled MRI.
לך על ניתוח רדיקלי-רובוטי אבל בחר רופא עם נסיון. מדויק יותר והחלמה מהירה יותר.
בהצלחה