שלום, פ' סלע
חברה מפתח למערכות חיסון עושה התחילה לפני כחודשיים שלב א על בני אדם
החברה פיתחה הורמון שהגוף מייצר אותו והוא מרפה הרבה סוגי סרטן כולל
הערמונית. לאחרונה נודע שבן אדם שסרטן התפשט בגופו ההורמון עצר את היתפשטות וזה ממינון קטן של התרופה.
פרטים ב: http://inclinicaltrials.com/cancer/01690741.aspx
אתר החברה - www.immunesk.com
אודה אם תתיחס
בברכה,
אדגר שלום
ההורמון הזה - בלוטת הטריס מפרישה אותו והוא אחראי על מערכת חיסון של הגוף.
זה לא חומר כימי אל ביולוגי, כך שסיכון של הרעלה מופחט.
מנדנון הפעולה בערך כלהלן:
על גבי תאים ממארים של הרבה סוגי סרטן - ערמונית, מעיים, שד , ראיות ודם בעיקר
נמצאים קולטנים T1/ST2 . מולקלות של ההורמן נצמדים לקולטים האלה ויוזמים תהליך APOPTOSYS - מוות מתוכנן של תאים ממאירים , אבל התאים הבראיים
אינם נפגעים. בניסויים משתפים חולי סרטן מסוגים שונים. המתרה של שלב א,
כתמיד - להוכיח שהתרופה לא גורמת נזק לגוף. כרגע נראה שלכל או כמעט לכל
החולים תיהיה השפעה על תהליך המחלה.
בברכה
שלום
לפני כשלוש שנים התגלה אצל אבא שלי סרטן ערמונית מפושט, מסוג קרצינומה, עם גרורות בעצמות. מאז הוא טופל באמצעים הורמונליים, בכימותרפיה ולבסוף באלפארדין, שלצערנו לא הועיל לו. נודע לנו על התרופה XL 184, שנקראת גם Cabozantinib, שהביאה לתוצאות טובות בניסויים קליניים בקרב חולים במצב דומה. התרופה טרם אושרה לשימוש בארץ ולא מתקיים כיום ניסוי קליני בארץ שניתן להצטרף אליו. האם ישנם ערוצים בהם ניתן להשיג טיפול בתרופה? למי ניתן לפנות ועם מי כדאי להתייעץ בנושא הזה?תודה רבה, שי
אם תרופה איננה עדיין מאושרת אף אחד לא ימכור לך אותה.אבל התרופה הזאת כן מאושרת . איננה זולה ותוכל לרכוש אותה באתר:http://www.medkoo.com/Anticancer-trials/Cabozantinib.htm
האם יש לך ניסיון עם האתר הזה? ערכתי בירור די יסודי לגבי התרופה והבנתי שהיא מאושרת בארה"ב לטיפול בסרטן בלוטת התריס בלבד. האם יתכן שהם מוכרים תרופות מזויפות?
כל טוב, שי.
הי
צריך כמובן קודם המלצה ואישור מהרופא המטפל-טופס 29ג
לאחר מכן-אפשר דרך חב' ישראמדס שעוסקת ביבוא של תרופות מחוץ לסל הבריאות
טל': 08-9322831
בהצלחה!
אני ניהלתי מחקר עם התרופה שפורסם ב Journal of CLinical Onology. האם החולה טופל ב Cabazitaxel?, תרופה כימית המוכרת, גם בסל הבריאות הישראלי בהתוויה זאת.האפשרות להשגת Cabozantinib:1. למצוא מרכז באירופה שבו מתנהל מחקר עם התרופה. אם החולה עומד בתאי המחקר, יש סיכוי של 50% שיקבלה. זה מחייב לעמוד בתנאי המחקר.2. למצוא רופא בארה"ב המוכן לרשום את התרופה.בברכה,
פרופ' סלע שלום,
האם צריכת אומגה 3 מגבירה סרטן לערמונית כפי שנטען בפירסומים האחרונים בנושא (התפרסם מחקר שטוען שקיים קשר בהסתברות גבוהה....)
אשמח לקבל התייחסותך.
בתודה.
סימון.
פרופ' אבישי שלום
אני בן 35, בגיל 33.5 חליתי בפרוסטטיטיס ללא ממצאים לערמונית מוגדלת,
ללא ממצאים שליליים ב u.s כליות ודרכי שתן וללא חיידקים בתרבית שתן(תרבית שלילית). הדבר היחידי שחוויתי הוא אצירת שתן למשך 24-48 שעות להתקף. כך מינואר 2012, ושוב בחודשים אוקטובר 2012 עד מרץ 2013 בממוצע של התקף אחת לחודש. עקב חלבון גבוה בשתן האבחנה של אורולוג מומחה היתה פרוסטטיטיס. ממרץ 2013 אני מטופל בדיקור עם השפעה חיובית. עדיין יש זרימה איטית של שתן אך ללא הישנות של ההתקפים עם אצירת שתן. כנראה יש קשר לסטרס.
שאלתי: 1. האם זה מרמז על סיכון גבוה יותר לסרטן הערמונית ומה ניתן לעשות כדי להקטין את הסיכון?
2. מה ניתן לעשות כדי להמנע מאותם התקפים של אצירת שתן?
אשמח להערות נוספות לפי שיקול דעתך.
אודה לתשובתך.
פרופ' סלע שלום,ראשית תודה על תגובתך.רציתי לעדכן שב 10/07 הייתי במיון על אותה הבעיה שתיארתי לעיל.בצילום סי.טי של דרכי שתן גילו אבן חוסמת בשופכה והיצרות בשופכה.אכן זו בעיה אורולוגית, לא נמצא קשר לפרוסטטיטיס.טופלתי באמצעות ניתוח בו האבן התנקזה החוצה ובוצעה הרחבה של השופכה.שוב תודה.