הי קיבלתי תוצאות בדיקה ש kappa flc b =22.8
למי אני צריך לפנות אם בכלל?
יש לי ילד שהיה לו גידול אוסטוסרקומה ברגל , טופל והסתיים ,
וכעת המחלה חזרה לריאות...
האם יש פתרונות מחוץ לקופסא למעט כימו בקווים שונים ?
תודה
שלום
הייתי רוצה לדעת האם יש חדש בשימוש בשרביטן (מהסרט של הרועה צאן ) , ואם יש עדויות ליעילות הגד סרטן.
כמו כן גם ויטמין B17 המופק מגלעיני המשמש המרים , שגם עליו יש דיבורים כיעל.
שלום,
אני בת 75 סובלת מלחץ דם גבוה , גולסטרול וצנתור לאחרונה. מזה שלוש שנים חוסר תחושה בגפיים תחתונות עם הפרעה סנסורי מוטורית לפי EMG. עד כה לא נמצאה סיבה. בבדיקות דם חוזרות כעת FLC KAPPA 29.3 (תקין עד 19) ךשצגש 17.4 (בטווח הנורמה) יחס 1.68 כשהתקין עד 1.65.
מבחינת שאר הבדיקות שנלקחו בשתן בדגימה א איסוף 30 מ"ג חלבון
עדיין לא התבלו תשובות ANA אבל יתר הבדיקות תקינות חוץ מ:
B2 MICROGLOBULIN שנמצא בטווח העליון של הנורמה
CPK 400
אני מאד בלחץ מהתוצאות. אשמח לשמוע מה דעתך.
תודה.
תור דחוף?
האם התשובה מרמזת למיאלומה?
תודה רבה על תשובותיך המהירות.
בהמשך להתכתבות לעיל,
הגיעו גם תשובות אלקטרוםורזה, גמא גלובולינים מעט מוגברים,מצויין פוליקלונלי. התור להמטוחוג עוד הרבה זמן. פרופיל ראומטולוגיה תקין עם ana 1:80. איזה בדיקות את ממליצה לעשות כדי להגיע להמטולוג עם תמונה טובה יותר?
שלום פרופ בן יהודה.
אני פונה אליך בשמו של בעלי.
הוא אובחן כבעל לימפומה נון הוצ'קינס. ובמסגרת p.t. c.t,נמצא שהטחול מאד מאד מוגדל (כ20 ס"מ!!) וכנראה שהמקור בו, אולם גם במח עצם נמצאו סימנים ובעוד מקומות בבטן.
נודה לך מאד באם תוכלי לקבל אותו לךחוו"ד דחופה, כי הוא נמצא לפני החלטה בדבר כריתת הטחול.
אודה לך מאד על הענות מהירה.
חג שמח
עליזה באום(אשתו).
טלפונים לתקשורת 0523449842, 0524653626,049881074
חשוב לי לכתוב לך שאנו נגיע בכל יום או שעה שתקבעי, בהתראה של זמן נסיעה מהגליל לירושלים.
פרופ בן יהודה שלום,
אני בן 47, סיימתי 6 טיפולי rchop, סיטי פט ללא עדות למחלה פעילה.
כעת הרופאה המטפלת מעוניינת שאבצע עוד 2 טיפולים למניעה, הוסבר שמדובר בחומר כימי (אינני מכיר את שמו* אבל מדובר באותו כימו שהוזרק לי במהלך הטיפולים לגב.... באשפוז של 5 ימים...
שאלתי היא כמה זמן מסיום הכימו האחרון או מהפט סיטי צריך לקבל טיפול מניעתי זה ?
אני ממש לא מעוניין להיות באשפוז אחרי כל מה שעברתי ומכאן אני מעוניין לשאול לאחר כמה זמן צריך עפי הפרוטוקול לקבל טיפול מניעתי זה ?
ובחנתי כסובלת מלוקמיה כרוני.אני עדיין לא מקבלת טיפול לזה ומרגישה סביר.
לאחר שבר בכתף ואבחנה של אוסטופורוסיס קיבתי פוסאלאן 70 מג לשבוע ובהוראות שימוש המצורפות לתרופה כתוב שחולי סרטן אסור להם לקחת פוסאלאן.
האם עלי להפסיק לקחת את התרופה בגלל הלוקמיה ?
בתודה מראש ובברכה
sosica