שלום האם הבדיקה הנ"ל היא קשורה למחלת הסרטן (מיאלומה נפוצה )
תודה רבה על התשובה !
היי אני מטופל במיאלומה נפוצה
במסגרת בדיקות המטולוגיות Fraction 1 93
מה המשמעות?
שאר הערכים סבירים
קפה גבוהה
Fraction1 8.50 H 0.00 [.........]* 17/05/2018
Fraction 1 , absolute 0.60 g/dL 17/05/2018
Free Kappa 91.40 H mg/l 3.30 - 19.40 [.........]* 17/05/2018
שלום!
האם אפשרי לקבל ממך חוות דעת לגבי האבחון ודרך טיפול שבני מקבל. אני מצרפת כאן את הסיכום מחלה של בני - בן 7, מבית חולים איכילוב. אנחנו כרגע בחלק הראשון של הטיפול-אינדוקציה. יש לו לוקמיה ביוטיפית all אך גם נמצאו תאים של aml.
האם את חושבת שהטיפול על פי הפרוטוקול של all הוא המתאים ביותר?
שלום פרופ. בן-יהודה
רציתי לשאול האם האבחון הגנומי, הטחפול הביולוגי, והאימונותרפיה יעילים גם במקרים של פוליציטמיה ורה?
בתודה ,דודיק
שלום
כרגיל מודאג אבא שלי עבר השתלה עצמית וההשתלה לא החזיקה מעמד לאחר שנה וחצי מה הטיפול שבדרך כלל נותנים לזה הבנתי שיש איזה טיפול חדש !
המליצו לאבא שלי לקבל את התרופה ריבלמיד ועוד איזה קוקטייל
הבעיה שאני לא יודע אם התרופות האלה יש להם אישור או משהו כזה ומה עושים עד
אז ?
שאלתי היא אחרי כמה זמן מקבלים תשובה?
ואיך קוראים את התוצאה.
תודה מראש
והאם כל חולי ה CLL בעלי חסר בכרומוזום זה?
בנוסף, לאיזה תופעות לוואי עלי לצפות עם לקיחת VENETOCLAX כאשר כבר עכשיו אנמי (המוגלובין 8.7)
תודה מראש!
בעלי בן 70 אובחן בנ"ל לאחר בדיקות שגרתיות. נמצא במעקב בבי"ח רמב"ם מידי שלושה חודשים, ללא סימפטומים. ה IGM נמצא בעליה, 4110 ב 12/17 4800 ב 4/18. גם B2 MICROGLOBULIN עלה מ 2579 ל2928.
כמובן שעשה בדיקת לשד וCT כלל גופי. והנחיות הרופאה להיות רק במעקב. ושאלתי האם לאור עליית המדדים(שאגב נמשכת כמעט שנה) יש לצפות לתחילת סימנים קליניים? ואם כן מה הם? האם ניתן לעשות משהו בשלב זה?
אשמח לחוות דעת שנייה ממך, האם את מקבלת בשר"פ הדסה?
התור הבא של בעלי ב 25 ליולי, אז גם יעבור בדיקת צמיגות הדם. האם כדאי לקבוע תור אליך לאחר תוצאת הצמיגות או שאין קשר. עשה בעבר צמיגות שעלתה מעט.
תודה.
IGM במאי 2017. 3000
באוקטובר 2017 4110
באפריל 2018 4800
לא ענית אם אפשר לקבוע תור אצלך!
אוקי, אני מצרפת את הפיענוח של הפט סיטי האחרון, אולי זה יוכל לעזור?
בינואר סיימתי 6 מחזורי ABVD בעקבות הודג'קין שלב 4.
הפט סיטי בעקבותיו היה נקי (מלבד מס מוקדים עם רקמה צלקתית).
בשבוע האחרון חשתי כאבים של שריר תפוס בצד השמאלי הקדמי של החזה, מעט מתחת לשד.
הרופאה המטפלת שלי בחול ושלחה אותי לרופא משפחה.
רופא המשפחה שלח אותי לאקו לב שיצא תקין וצילום חזה.
בצילום חזה הצד השמאלי (בו יש לי את הכאב) נקי, אבל בצד ימין (בו אין לי כאבים בכלל) בפענוח כתוב:
"רושם של הצללה סמיכה עדינה סופרא-הילרית. אין לשלול ממצא דלקתי אך לאור הסטוריה של בלוטת לימפה בשער ימני יש לבדוק על קורלציה עם קליניקה."
האם הממצא מדאיג? מה זה אומר? הרופא משפחה אומר שאין לו מושג ושבדרך כלל זה מצביע על דלקת אבל אין לי חום אז הוא לא יודע מה לעשות עם זה.