שלום דר.
עשיתי בדיקות דם לבירור הפלות חוזות
1 הפלה נדחית
2 הריון מחוץ לרחם
3 הריון כימי.
אני בטיפולי ivf
בדיקות דם כלליות+ספירת דם יצאו תקינות
APC RESISTANCE 2.90
PROT-S ANTIGEN (FREE 94% RVVT-LAC ratio 1.20 SCT-LAC ratio 1.00 ANTITHROMBIN-III 105% PROTEIN C ACTIVITY 151 פה יש חריגה מהנורמה, הנורמה היא 70-140 FIBRINOGEN 414 גם פה יש חריגה הערכים הם מ170-410. CONTROL PTT 27.5 APTT-sec 23.1 PT-INR 0.92
תוצאות פט סיטי אחרי שני מחזורי ביקופ מצביעים על קליטה פתולוגית בהיקף קטן בעוצמה בינונית בגוש שאריתי, גוש של 1.6 ס"מ במיצר הקדמי, שנסוג במידה ניכרת לעומת בדיקה קודמת שהיה כ10ס"מ. כמו כן לא הודגמו בלוטות לימפה מוגדלות.
האם 2 מחזורי ביקופ נוספים הכרחיים? האם עם תוצאה כזו אין עדיפות לעבור לabvd?
תודה מראש,
שיר
שלום.
אבא שלי עבר טיפולי כימו עקב מיאלופיברוזיס שעבר התמרה לaml. אנחנו 3 שבועות אחרי סיום הטיפולים ועדיין אין עלייה של שורות הדם. האם יש מצב כזה שפשוט מח העצם לא מתאושש? ואם כן מה עושים במצבים כאלה?
שלום, בשנת 2004 אובחנה אצל אבא שלי מחלת המילופיברוזיס. משנת 2012 מטופל בתרופות jakabi. בחודש האחרון חלה נסיגה למרות קבלת התרופה. כמו כן אבא שלי חולה סוכרת רמה 1 (משאבת אינסולין).
האם מומלץ לבצע השתלת מח עצם?
שלום ותודה על המענה המהיר
לאן אני יכולה להעביר את סיכום המחלה כולל מחלות רקע?
שלום פרופ' יקרה!
האם למחלים מהודג'קין לימפומה מומלץ להקטין צריכה של סוכרים/פחמימות?
האם יש אמת בדעה שסוכר "מזין" תאים סרטניים?
ועוד שאלה: האם את מכירה דיאטה או תוספי תזונה המסוגלים להוות מעין תחזוקה המונעת חזרה של המחלה?
תודה רבה,
מטופלת בריבלימיד ובקיפרוליס. האם אחד מהם זו הסיבה שאני מבלה בשרותים בן 8-10 יציאות ביום?
תודה
שאלה. עשיתי בדיקת פרופיל מספר ימים אחרי חום גבוה בגלל דלקת ריאות.
התוצאות לא טובות. האחות אמרה לי להתעלם מהתוצאות ולעשות עוד בדיקה כשארגיש ממש טוב
שאלתי . האם אכן לדלקת הריאות יש השפעה על התוצאות של הפרופיל.
כתבתי לרופא שלי. בינתים הוא לא עונה. יש לי תור אליו רק בעוד 3 שבועות. אחרי שתתקבלנה התוצאות מהבדיקה החוזרת. אודה מאוד על תשובתך.
מה אחוז האנשים לאחר השתלת מח עצם[יש לי מיילופיברוזיס,השתלה מתורם תואם]צריכם לקחת תרופות כל החיים ?
האם מהיכרותך עם מטופלים רבים, יש דרך טובה להכין את הגוף לתהליך הכימותרפי טרם השתלה?
תודה!