מה אחוז האנשים לאחר השתלת מח עצם[יש לי מיילופיברוזיס,השתלה מתורם תואם]צריכם לקחת תרופות כל החיים ?
האם מהיכרותך עם מטופלים רבים, יש דרך טובה להכין את הגוף לתהליך הכימותרפי טרם השתלה?
תודה!
אומנם שאלתי ב 12.17 אבל לא קיבלתי תשובה. אשתי לאחר 3 הקזות בעיקבות לקיחת כדור ברזל(דיברנו על כך). כרגע, ההמוטוקריט: 51.3. האם זו הסיבה לשריפה בכף הרגל?
(היא מטופלת במחלת פוליציטמה)
תודה
שלום פרופסור דינה.לא קיבלתי התיחסותך למייל ששלחתי לך ב 18 לחודש.
בברכה זומר יעקב-אבא של מורדכי
שלום פרופ'
אבי בן 60, אובחן כחולה מיאלומה, עשה בדיקת ct כל גופי כדי לשלול נגעים ליטים.
בפיענוח היה כתוב כך: "גולגולת: "מודגמים מספר של ממצאים ליטים בעלי גבול גיאוגרפי המתאימים במקום ראשון לאיים ורידים, ללא עדות לנגעים ליטים אחרים חשודים למיאלומה."
אשמח להבין מה זה אומר?
תודה רבה לך
תודה רבה רבה
מהן תופעות הלוואי בטיפול בוולקיד?
פרופסור שוב שלום,
מקווה שאני מוצא אותך בטוב!
אני סובל מהישנות של CLL אחרי 4 שנים של רמיסייה לאחר טיפול במבטרה, בבדיקה בתל השומר הכרומוזום הפגום הוא עדיין P13 (צירפתי ממסמכים) אבל עקב עלייה מהירה בספירות (הכפלה ב 3 חודשים) הגיעה הספירה שלי ל 94,000.עם בלוטות נימושות, הומלץ לי סיטי להסתכלות על הבלוטות, מוח עצם כדי לקבל מראה "לפני" + וטיפול בכדורי היברוטינין עם אנטיביוטיקה כטיפול מונע לזיהומים עד שתושג הפוגה חדשה במחלה. אני חרד שאני שזה הכלי האחרון שנשאר לי כדי לשרוד, חשבתי לבוא אלייך לשר"פ שוב (הייתי בעבר)אבל נאמר לי שהנגישות אלייך עקב עומס היא קשה מאוד מאוד... האם את רואה צורך שאגיע? אולי קיים טיפול אחר שהיית שוקלת?
המון תודה מראש,
רן