יחס השרשראות בתחום הנמוך,שנחשב עדין לנורמאלי הוא 0.25?
היחס אצלי בממוצע בבדיקות הוא 0.1, כלומר מתחת לתקין..
האם יחס של 0.01 עדין נחשב כלא מחוייב בהתחלת טיפול?
ברור לי שההמטלוג בודק פקטורים רבים אחרים לפני שחורץ את דיני.
אבל היחס הוא מספר שכולנו מקבלים בבדיקת הדם במחשב והוא נשמע מאיים מאד.
אנא, ללא התחייבות,מה היחס שבד"כ מדליק נורה אדומה?
מאד חשוב לי לדעת,
בתודה מראש
שלום, פרופ׳ בן יהודה,
האם מיאלומה זוחלת תמיד הופכת לפעילה או שעם
השנים הסיכוי יורד?
תודה
שלום פרופסור דינה בן יהודה.בהמשך למייל הקודם שעוסק בבן שלי מורדי זומר בן ה 37 המאושפז כמעט חודש ימים במחלקת המטולוגיה בבית החולים רמבם בגלל לוקמיה מסוג aml.עבר סידרה בת שבוע של כימוטרפיה וכרגע מיזה 3 שבועות מאושפז בגלל זיהומים שלא מצליחים להבין מהיכן הגיעו והגורמים לחום הבלתי פוסק שמעל 39.5 מעלות וטיפולים אינטנסיביים של אנטיביוטיקות שטרם עזרו.ירד מ 71 ק'ג ל 55 ק'ג פשוט אינו מסוגל להכניס לפה ולו פירור של אוכל.בבדיקת מח עצם חוזר שעבר ב 25 ל 12 2017 נתקבלה התוצאה;לשד עצם היפוצלולרי 10% כל השורות חסרות.בצביעה ל cd117 נצבעו תאים בודדים.בצביעה ל cd 34 רושם שניצבעו יותר תאים.יכול להתאים לשארית של תאים לוקמיים.דרושה קורלציה עם יתר הבדיקות ההמטולוגיות{מערכת חיסונית 0.30}כאמור חום רצוף מיזה כמעט 3 שבועות ועפ"י הרופאים המטפלים הם אינם יודעים להגיד מה זו השארית שנישארו מה הם ? בנוסף בדף האבחנה מצויין 17-33868/1 שזה מספר בדיקה פתלוגית+tc1000 +m98613.אנו מוכנים תמורת תשלום הולם במידת האפשר לקבל מימך ביקור ויעוץ שלך יחד עם הרופאים של המחלקה.הבן במצב גופני חלש ביותר חום בלתי פוסק עבר אתמול ct פד שנתן איבחון וסימני שאלה:קליטה מוקדית בנאזופרינקס-יתכן דלקתי +קליטה מוקדית בקולון העולה-פיזיולוגית ?על רקע פוליפ קטן ? היינו מוכנים כתושבת חיפה בעברך להיפגש עימך אין אפשרות לשנע את הבן לירושלים ,לשמוע חוות דעת של אישה אצילה ומוכרת בעולם בזכות הידע שלה הנירחב שיש לך.את הילד הזה אנחנו ההורים חיבים להציל.האם אפשרי בכול סכום שידרש להיפגש ולשמוע חוות דעתך המיקצועית באופן פרטי.התחלנו להביא חברים ומשפחה לבדיקת אפשרותם לתרום מח עצם ואני שואל מנסיונך מתי מבצעים השתלה שכזו ובאיזה מצב?תשובת הצוות שלא ידוע וברור לגבי השארית של 10% מעוררת דאגה וסימני שאלה לבאות.הבן מורדי מצוי במצב נפשי גרוע ביותר ופאסימי לגבי העתיד,מבחינתו אנחנו מתעללים בו בגלל הטיפולים והתרופות והיה שמח שחייו יסתימו בהקדם.בשנה החדשה {האזרחית}שבאה לטובה אנו מצפים לבשורות טובות מימך פרופסור דינה בן יהודה.בברכה זומר יעקב האבא של מורדכי מורדי חי מקרית מוצקין נייד 0524290024 או 0509707849