בהמשך להודעה אני מצרפת את הפרוטוקול הטיפולי של אח שלי, חנן רוטנברג,
תודה שוב,
טלי
שלום פרופ,
צרפתי קובץ .אולי זה יעזור.המחלה היא לוקמיה מסוג aml.
נחשב להיי ריסק.בן 53.
תודה שוב
שלום פרופ בן יהודה,
אחי בן 53 שחי בתאילנד לקה לפני כחודש בלוקמיה חריפה וסיים כעת טיפול בהידראקומיצין ואטרא וממשיך אטרא.(שוחרר אתמול לביתו וממשיך אטרא בבית).האם הטיפול המומלץ ההמשכי הוא מסוג arsenic.?תודה מראש וגמר חתימה טובה.
שלןם פרופ. בן יהודה- קודם לכל יורשה לי גם להצטרף למברכייך, ולהודות לך על כי בכל עיסוקייך הרבים את מוצאת מקום לנהל את הפורום הזה . אני מאובחן בפוליציטמיה ורה, וכבר כתבתי אליך בעבר. בימים האחרונים סובל מכאבים בקצה התחתון של עמוד השדרה והאגן. זו בעיה אחרי ניתוח רום הירך, ולרוב מתנהלת בסדר... בגלל החחג קשה להשיג תור לרופא, ושאלתי היא האם בינתיים אפשר להשתמש באופטלגין לשיכוך, והאם אין לכך אינטראקציה שלילית עם ההידראה.
שלום רבאבא שלי בן 67סובל מזה חצי שנה בבעיות עור היה אצל כל הרופאים, לקח את כל התרופות והמשחות ואין הטבההבעית עור: באזור הצוואר מקדימה ומאחורה, בעורף ולכיוון הכתפיים לפעמים יש אדמומיות ולפעמים לא רואים כלום אבל כל הזמן יש גרד ולא נרדם בלילותבבדיקות הדם:free light ch kapa 31מה זה אומר? האם זה מראה על סרטן?
תודה על תשובתך
זה לא ערך שעומד בפני עצמו והוא כשלעצמו אינו מסביר גרד.
האגודה למלחמה בסרטן מברכת את פרופ' דינה בן יהודה, מנהלת הפורום, על מינויה לדיקן הפקולטה לרפואה באוניברסיטה העברית בירושלים.
פרופ' בן יהודה חברה בחבר הנאמנים ובוועדת עדכון בנושא המטואונקולוגיה באגודה למלחמה בסרטן. כמו כן, מנהלת במסירות רבה הראויה לכל הערכה את פורום הממאירויות ההמטולוגיות באתר האגודה.
אנו מאחלים לה הצלחה בתפקידה כאישה הראשונה שמונתה לדיקן הפקולטה, וסמוכים ובטוחים כי מקצועיותה וכישוריה יוצאי הדופן, בשילוב עם כישוריה האנושיים, יובילו להצלחתה גם בתפקיד חשוב זה.
שלום רב פרופ בןיהודה,
לפני כחודש נתבשרנו כי אחי בן53 (חי בתאילנד 15 שנה ומטופל שם בבית חולים סינגפורי אמריקאי)לקה בלוקמיה חריפה.טופל באטרא ובכימו(הידראקומיצי).היה בבידוד.קיבל 4 מנות כימו. אמור היה להשתחרר מחר הביתה.נתבשרתי עכשו שעלה לו החום ומקבל מנות דם.האם זה מוכר?לפי הבנתנו 3 השבועות הראשונים מסוכנים.אודה מאד,טלי.שנה טובה ובריאה
פרופ ערב טוב,
אכן טעות שלי.מדובר בלוקמיה חריפה מסוג aml.
תודה רבה
שלום רב , אבי בן 64 חולה CML אובחן לאחרונה עם גידול בסחוס בגרון אשר לאחר שתי ביופסיות אובחן הגידול כ (מיתוך הביופסיה) fragments of plasmacytoma, positive for CD138, MUM1 and EMA
האם זה אומר שהוא גם חולה מיאלומה? שכן CD138 חיובי וזה מזהה סרטן למיטב ידיעתי ? או שמע זה בגלל ה CML?
מה זה EMA? שמג MUM1?
הופננו לPET CT דחוף - עד כמה זה דחוף? כל התורים לחודש הקרוב מלאים
האם לחפש בחו"ל בדיקה לאור הדחיפות?
אודה לתשובות , מודאגים מאוד