שלום רב
בבדיקת ביופסיה שהצביעה על dlbcl, בין היתר היה כתוב ki67- 25% מה זה אומר האחוזים האלה, על מה זה מצביע ?
תודה
שלום ד"ר.
ב-pet ct נמצא קליטה פתולוגית של FDG בעוצמה גבוהה במספר גושים בשתי הריאות עד 3.3 ס"מ. האבחנה בביופסיה:
FRAGMENTS OF EXTRANODAL ZONE LYMPHOMA OF BRONCHUS-ASSOCIATED WITH LYMPHOID TISSUE-BALT LYMPHOMA הרופאה החליטה לא לטפל אלא לעקוב.
שאלתי : כאשר לא מטפלים, האם אין סיכון שהלימפוציטים הנגועים יעברו דרך מערכת הלימפה למקומות אחרים בגוף ?
אני מודה לך מאוד על העזרה.
שלום רב אימי בת 71 עם היסטוריה של מלנומה שטחית בבטן ובזיולומה בשוק הרגל. עכשיו אובחנה עם מיקוזיס פונגדויס מפושט בגוף, אם יש קשר בין הסרטנים? מה ניתן לעשות. האם אפשר לעשות טיפולי פוטותרפיה?
תודה מראש
הייי זה ניר זה מה שרשמו לי בבדיקות דם !!!!!!
RBC-Red Blood Cells 4.73
Hemoglobin 13.1 רשום באדום בבדיקות תחת משולש הזהרה
Hematocrit 40.3 רשום באדום בבדיקות תחת משולש הזהרה
WBC-Leucocytes 7.5
שלום פרופ׳ יקרה
כתבתי לך לפני יומיים בנוגע לנ״ל , ואני רוצה להיות יותר ברור אני אחרי טיפולי אר-צ׳ופ , שכמעט נסוגה המחלה לחלוטין, אך נשארה בלוטה בצוואר, ולכן ניתן לי טיפול הצלה, שעדיין השאיר את הבלוטה, כרגע אני על בנדומסטין, האם אני יכול להחלים? אני מאד מותש מהסיפור ורוצה לראות כבר את הסוף.. אני מרגיש שהבלוטה קטנה , (רק אתמול התחלתי את הבנדמוסטין)
תודה לך , עושה עבודת קודש למען החולים ובני המשפחה
אבנר
שלום, חליתי בעבר פעמיים בלימפומה פוליקולרית. כיום אני סובלת מבלוטות נפוחות אך כנראה שזאת לא הלימפומה, כי בבדיקת הדם יש חוסר באימונוגלובלין גמא (5) ועליי לפנות לראומטלוגיה. אני מנסה לדלות מידע מהאינטרנט, אך לא מוצאת, והמידע החשוב עבורי הוא, האם ידוע על חולים שהאריכו חיים עם כשל חיסוני זה?
שלום לך אשמח לדעת כמה פרטים על מחלת לימפומה פוליקולרית grade 1 ,
Stage 4 ..
האם אפשר להחלים מהמחלה הזו ב stage 4
האם הטיפול הכימותרפי יעזור במידב והמח עצם גם פגוע ??
ומה הפרוגנוזה ??
תודה לך
ד"ר שלום
אני בשנות ה 40 שלי ונמצא שנתיים אחרי אחרי טיפול ראשון ב CLL ב FCR
(הפרוגנוזה הכללית שלי לדברי הרופא לא מסובכת כלל) היו לי ספירות תקינות לחלוטין שנתיים. בבדיקה האחרונה הבדיקות היו תקינות כולן אבל אחרי ששנתיים היתה לי ספירה לבנה של 7.7 - 7.2 בבדיקה האחרונה זה קפץ ל 9.7
ו ו LYMPHO abs שצריך להיות בין 2.0 - 4.0 והיה תמיד 2.2 -2.5 עלה ל 3.9
אני חושש שזה מתחיל לחזור אבל הרופא אמר ששאר המרכיבים בדם תקינים בעיקר ניוטרופילים,המוגלובין והבלוטות לא נימושות כלל ולבוא עוד חודשיים לביקורת...
האם זה נראה לך בסדר?האם CFR אצל אנשיםבשנות ה 40 שלהם חוזר אחרי שנתיים? זה כל מה שהטיפול מחזיק בדרך כלל? ואם זה חוזר מה קורה עכשיו?? אני קצת מאוכזב אז כתבתי....
תודה רבה לך על הכל!
רן