שלום לפונים
אנא מי שעבר לימפומה נון הודג׳קין שהיתה עמידה , ולבסוף החלימו, אודה על התמיכה.
תודה
שלום רב
חולה בלימפומה בי סל, שעומד לקבל 6 טיפולי בנדמוסטין, האם הטיפול הזה יכול להביא ריפוי מלא של המחלה ? נשארה בלוטה בצוואר שהיתה עמידה לטיפולים אחרים
בן 60 מאובחן בלימפומה פוליקולרית שקיבל טיפול של בנדומיסטין ועוד 11 טיפולי אחזקה של מבטרה (השנים עשר והאחרון צפוי לקבל בעוד כחודשיים)..
לפני כ3 חודשים הופיעה בעיקר ברגלים ובידיים פריחה עם פצעונים מגרדים שאובחנו אתמול אצל רופע עור כנגעים דמויי עקיצה וגם נלקחה אתמול ביופסה מאחד הפצעונים.
האם ידוע/יכול שהתופעה בעור קשורה בהתעוררות של הלימפומה ?
לאור רגישותי ותגובתיות למבטרה, את טיפולי האחזקה של המבטרה אני מקבל בקצב איטי(120). נראה לי שכשבועיים לאחר טיפול האחזקה במבטרה התופעה בעור מתגברת ולאחר כך שוכחת? האם יכול שהתופעה בעור הינה תופעת לוואי לטיפולי המבטרה ?
לחולי לימפומה יש לעיתים רגישות יתר לעקיצת חרקים. זה לא מצביע על מחלה פעילה או על תגובה לטיפול
תודה על התשובה המהירה :) ,
היום בדרך חזרה מהעבודה פתאום נזכרתי שבשבועיים האחרונים בדיוק התחלתי עבודה חדשה,
ושם, מפאת חוסר מקום הם פינו חדר מחסן שהיה עמוס קרטונים וניירת שהפך להיות המשרד שלי.
יכול להיות שזה קשור בזה בכלל? ואין קשר למחלה?
האם בכ״ז להקדים את התור בהמטואונקולוגית או שפשוט ללכת לרופא משפחה?
תודה רבה 🙏🙏
האם במצב של רמיסיה במיאלומה נפוצה , בפט סי טי תהיה אפס קליטה ? האם קליטה של 1.3 sub מעידה שהמחלה עדיין פעילה?
תודה רבה .
ד"ר שלום
אני בשנות ה 40 שלי ונמצא שנתיים אחרי אחרי טיפול ראשון ב CLL ב FCR
(הפרוגנוזה הכללית שלי לדברי הרופא לא מסובכת כלל) היו לי ספירות תקינות לחלוטין שנתיים. בבדיקה האחרונה הבדיקות היו תקינות כולן אבל אחרי ששנתיים היתה לי ספירה לבנה של 7.7 - 7.2 בבדיקה האחרונה זה קפץ ל 9.7
ו ו LYMPHO abs שצריך להיות בין 2.0 - 4.0 והיה תמיד 2.2 -2.5 עלה ל 3.9
אני חושש שזה מתחיל לחזור אבל הרופא אמר ששאר המרכיבים בדם תקינים בעיקר ניוטרופילים,המוגלובין והבלוטות לא נימושות כלל ולבוא עוד חודשיים לביקורת...
האם זה נראה לך בסדר?האם CFR אצל אנשיםבשנות ה 40 שלהם חוזר אחרי שנתיים? זה כל מה שהטיפול מחזיק בדרך כלל? ואם זה חוזר מה קורה עכשיו?? אני קצת מאוכזב אז כתבתי....
תודה רבה לך על הכל!
רן
אשמח אם תוכלי לענות לי
תודה מראש!!