אני בלחץ ! והרופאים לא עושים כלום !
גיליתי גוש לפני 3 שבועות .. לאחר מכן הלכתי לכירורג הוא נתן לי אנטיביוטיקה שהיא לא הגיבה , לאחר מכן נתנו לי עוד משחה אנטיביוטית שלא הגיב והגוש לא עובר וקיבלתי גם כדורים של אנטיביוטיקה , הכירורג איבחן את זה כ צ'יסטה בפרינאום ...
לא וויתרתי..
הלכתי לרופא כירורג אחר שבכלל אמר שזה גוש במיפשעה ( אתם קולטים את האבסורד ? רופא אחד אומר בפרינאום ורופא אחר אומר מיפשאה)
גם הרופא הזה טען שזה גוש תת עורי ואין מה לדאוג .
אני בלחץ כי שמעתי על לא מעט מקרים שזה בכלל סרטן והאבחנה לא נכונה .
אפילו ביופסיה לא נתנו לי לעשות ..
מה עושים ? איך אני מקבל ביופסיה לאן עליי ללכת ?
שלום,
רצ"ב בקובץ בדיקות דם של בני,
הרופא התקשר עקב חריגת טסיות (69).
לילד ברקע קוליסטיס כיבית, שימוש בפנטסה 2 גרם ליום כבר שנה.
בדיקות דם קודמות - 227.
הרופא ביקש לעשות חוזרות לוודא שלא וירוס.
באיזו רמה להיות מודאג?
סליחה על הצורה הרגשית.
6.8
5.29
14.6
41.6
79
27.6
35.1
13.3
76
12
54.5
34.3
6.9
4
0.3
3.72
2.34
0.47
0.27
0.02
חזור
ה-FISH היא שיטה שבה ניתן לזהות בתוך תאי המילומה (במקרה שלך) שינויים בכרומוזומים. השינויים הם שינויים שרכשו תאי המילומה הם לא עוברים בירושה ומצויים רק בתאי המילומה. יש חולים שאין להם שינויים כלל. יש שינויים שנחשבים לשינויים שמכתיבים פרוגנוזה פחות טובה יש כאלו שמכתיבים פרוגנוזה טובה ויש כאלה שאינם משנים את הפרוגנוזה. איני יודעת מהי התשובה שלך.
בן 60 מאובחן בלימפומה פוליקולרית שקיבל טיפול של בנדומיסטין ועוד 11 טיפולי אחזקה של מבטרה (השנים עשר והאחרון צפוי לקבל בעוד כחודשיים)..
לפני כ3 חודשים הופיעה בעיקר ברגלים ובידיים פריחה עם פצעונים מגרדים שאובחנו אתמול אצל רופע עור כנגעים דמויי עקיצה וגם נלקחה אתמול ביופסה מאחד הפצעונים.
האם ידוע/יכול שהתופעה בעור קשורה בהתעוררות של הלימפומה ?
לאור רגישותי ותגובתיות למבטרה, את טיפולי האחזקה של המבטרה אני מקבל בקצב איטי(120). נראה לי שכשבועיים לאחר טיפול האחזקה במבטרה התופעה בעור מתגברת ולאחר כך שוכחת? האם יכול שהתופעה בעור הינה תופעת לוואי לטיפולי המבטרה ?
עושה בהתנדבות קודש שה'ישמור עלייך בריאה ושלמה
שאלה אולי רחרונה
לא אמרו גידול אמרו אולי סרטן דם
ואם זה חד פעמי כרגע אבל אין לי זהום כל שהוא אז למה הספרה עוד יכולה להיות גבוה