שלום פר בן יהודה
בת 40 , לפני כחצי שנה חליתי בסרטן השד,עוברת כימותרפיה ולאחריו כריתה ושיחזור ושנה נוספת של הרצפטין. לא נוטלת תרופות נוספות.
השבוע עברתי הכנסה של פורט ולאחריו כאבים ונפיחות בזרוע. בדיקות הראו כריש דם מאורגן ומסודר. נתנו לי קלקסן ל 30 יום.
השאלה:1. האם זה משהו שמחייב אותי כבר להתמודד איתו כל החיים? או משהו נקודתי - טיפולי? מהו משך הטיפול? לא בא לי להתעסק עם קלקסן ולחשוב אחכ על תרופות נוספות בגילי הצעיר. ואני חוששת מדימומים! אני לא רוצה לצאת עם עוד בעיה נוספת בנוסף לסרטן השד.
תודה רבה ובשורות טובות
תודה רבה על תשובתך ...אשמח לדעת אילו מכונים לא משתמשים ביוד,?
את הבדיקה הראשונה עשיתי באסותא ושם הוזרק לי חומר + שתיתי מים עם יוד אחרי הבדיקה חטפתי אלרגיה מאוד קשה . לא בטוח ליוד אולי לחומר השני.
תודה רבה
שלוםרב,
התגלתה אצלי לימפומה בי סל, טופלתי באר
צופ, וכמעט כל הבלטות נסוגו לחלוטין, לאחר עוד 2 קורסים בוצע פט והראה שחלה המחרה מסוימת בגודל הבלוטות
שאלות
1, מה הפרוגנוזה למחלה שלא הגיבה במלואה לטיפול הראשון , ואלו טיפולים נמצאים בארסנל
2. האם אפשר להגיע לריפוי מלא?
תודה על תשובתך המהירה שאלה נוספת האם לדעתך טיפול אחד של אינדוקציה 7+3 יספיק במקרה של כלורומה מקומית באף בהנחה שבעזרת השם מוח העצם של אחותי יתאושש לאחר העלאת הספירות? שוב תודה על תשובה מהירה
היי,
אני חיילת בת 19. עשיתי בשנה האחרונה 3 בדיקות דם, בכולן יצאה לי רמה נמוכה של טסיות דם, כאשר הרמה יורדת בין בדיקה לבדיקה (בראשונה 123, בשנייה 121 ובשלישית 107).
בנוסף, באחת הבדיקות גילו לי אנמיה והתחלתי טיפול בברזל- מאז רמת הברזל תקינה אך עדיין נמוכה (משהו כמו 100). הרופא הצבאי נתן לי הפנייה להמטלוג.. רציתי לשאול האם באמת יש משהו לא בסדר בבדיקות או שאפשר לוותר?
תודה :)
שלום לך דינהירו
תוכלי ליצור עימי קשר rachel0250@walla.com
תודה
אני כבר שנה תחת טיפול וכל הזמן אחרי טיפול נותנים לי כל מיני סטוראדים להקלה בתסמינים אני מקבל ארסן והידראה וקרינה לטיפול לפיזור משני בכבד
כמובן שי לי היקמן האם הסטראדים האלו יש להם השפעות לטווח ארוך
חולה לוקמיה AML
שלום אני חולה לוקמיה AML רציתי לדעת אני אחרי השתלת מוח עצם ללא רמיסיה למה מטפלים בי רק בהידראה ואסן ראיתי שיש מלא תרופות שיש נחשבות יותר טובות
כמו למשל ציטבאין וארתה arta יש לי פיזור משני בכבד
מה דעתכם בנושא האם כימותרפיות אלו מתאימות ללוקמיה