היי ריגשת אותי מאד עד דמעות, אני לא יודעת את נפשי מרוב עצב וחרדה, מנסה להתראות גיבורה ליד בעלי, אבל נשברת ומרוסקת, אשמח להחליף מידע איתך , תוכלי להתקשר אלי בבקשה 050-9942055
ושוב תודה לך
הלני
פרופ׳ יקרה
ברור לי שאת לא יכולה להיכנס לפרטי הטיפול מאחר ואת לא מכירה את המקרה, אני אשמח אם תוכלי להתייחס לחלק הכללי יותר, בנוגע לפרוגנוזה והאם מנסיונך מחולים שהגיבו חלקית לטיפול הראשוני , מה היו סיכויי ההחלמה.
תודה
שלום לך פרופ׳ בן יהודה
׳ בעלי סיים 6 קורסים בלימפומה מסוג dlbcl לאחר 6 קורסים באר צופ מבטרה נשארה שארית מחלה בצוואר בלוטה מצד ימין ובבית השחי שגדלו מעט, כל יתר הבלוטות נעלמו, אין מתחת לסרעפת, מיח עצם תקין.
הציעו לנו טיפול או rice או dhap , אני מוטרפת מדאגה , האם הטיפולים האלה קשים ומה הפרוגנוזה ? באופן כללי בעלי מרגיש טוב , אפילו עלה במשקל, מוטרדת שהטיפול יכול לפגוע בכליות, למרות שתפקוד כליות שלו תקין. אני לא מפסיקה לבכות, האם יש לך ניסיון מחולים שהגיבו חלקית ואחר כך החלימו?אני פונה אלייך כי את האוטוריטה בתחום.
אשמח מאד לתגובתך
שלום,
3 חודשים לאחר השתלמה עצמית (מיאלומה) ובשבועיים האחרונים התחלתי לסבול מגירודים כמעט בכל הגוף. התרופות היחידות שאני נוטל הן אקצילוביר ולנטון אותן נטלתי גם לפני ההשתלה ללא תופעות לוואי כלל.
ממה עשויים לנבוע הגירודים הללו וכיצד ניתן לטפל?
הלימפומה מסוג בי סל , הפט האחרון לאחר סיום הטיפולים הראה שנשארה בלוטה באיזור הצוואר 1.9 ס״מ , כאשר בפט אחרי 4 קורסים היתה 1 ס״מ , וכן הגדלה של הבלוטה בבית השחי , אין כלום מתחת לסרעפת
בבקשה תגובתך, אני בחרדה גדולה
שלום, לפני כמה ימים כששאלתי אותך מה ניתן לעשות אם המחלה עדיין פעילה , אמרת שניתן הרבה מה לעשות, אני ממש מוטרפת מדאגה אולי בכל זאת תכתבי לי למה התכוונת בתשובתך הקודמת