ב 2010 חליתי בלימפומה מוליקולרית טופלתי בהרצוק. לפני כשנה החלו סיפטומים שלכאבי גרון דלקות שיעולים קשים. עברתי פט וביופסיה שהראו בלוטות צוואר נגועות. המחלה נשארה תאי B כמו שהיתה רק במקות בכל הגוף רק בצוואר. אני במעקב. עשיתי גסטרוקופיה והתגלה דלקת חריפה בוושט עם עיבוי גם לפי הפט מחודש שעבר. בגסטרו לא לקחו ביופסיה רק טיפול. מצב הגרון והשיעול טוב יותר. היום הוחלט לא להתחיל טיפול. אני שמחה ומבולבלת. אפשר יעוץ בבקשה.
שלום ד"ר בן יהודה. במסגרת ברור לקרישיות יתר, נשלחתי בטעות לבדיקת שרשראות קלות בדם. תוצאות הבדיקות: קאפה- 25.20
למבדה- 15.20
רטרו.היחס ביהם: 1.66
בדיקת אלקטרופרוזה בדם תקינה. בדיקת בנסג'ונס בשתן שלילי. ספירת דם תקינה.וכן ברזל וסידן בדם. בנוסף אין תלונות על כאבים בגוף. כל התוצאות הללו נבדקו במשך כ-חצי שנה ונשארו אותו דבר. גם האלקטרופרוזה בדם וגם הברזל והסידן.רציתי לדעת מה המשמעות. אודה על תשובתך.תודה
אני בן 66, מועמד להשתלה עצמית במסגרת טיפול במיאלומה נפוצה.
כפעילות הכנה אני גם מתשאל חולים שעברו השתלה עצמית (קיבלתי שמות מעמותת אמ"ן), כדי ללמוד מ"חוויות" ולקחים שלהם לתהליך לא פשוט זה.
באתר אמ"ן, מוצע בין השאר הטיפ הבא: " להתמודדות טובה עם פצעים בפה. ניתן להצטייד באמפולות/טיפות "טראומיל".
טראומיל היא תרופה הומיאופתית המתאימה למגוון רחב של מצבי כאב ודלקת.
הבינותי שמספר מושתלים הביעו שביעות רצון מכך שלקחו באופן שוטף כדלקמן:
10 ימים לפני ההשתלה החלו לקחת כדור טראומיל כל 3 שעות במהלך ימים אלו.
המינון במהלך ההשתלה בתלות במצב המושתל: בימים "קשים" כל 3 שעות, ומינון מופחת במצב טוב יותר.
שאלה: האם מוכר טיפול מונע / מקל זה ומה המלצתך ?
תודה רבה
שלום,
זאת פעם שנייה שאני חוזרת על אותה בדיקה והתוצאה שוב חוזרת על עצמה :
פס השקעה חלש מסוג iga lambda
אם אין שינוי במצב, מה עליי לעשות?
ללכת לרופאה המטולוגית או לבקש בדיקה אחרת?
אשמח לתשובתך, חני
שלום, אני חולה במיאלופיברוזיס כבר כ7 שנים. בת 48. טחול בגודל 16 סמ. מתי יש להתחיל לשקול נטילת גאקבי והאם גודל הטחול הוא המכריע בשיקול? האם בגודל זה י ש ליטול?