שלום,
אישתי חולת מיילומה ועברה השתלת מח עצם עצמית לפני שנתיים. כעת מטופלת ברבלימיד 15 מ"ג.
שאלה: האם מותר לבצע חיסון נגד דלקת ראות (עברו חמש שנים מאז החיסון הקודם)?
שלום
בן 53 נשוי + .
דצמבר 2011 נכנסתי לטפול עם הערכים :
המוגלובין 13.8 ,WBC 1.6, ניאוטרפילים 0.6 ,טסיות 59 .טחול אצלי תמיד בסדר. הזעות לילה מוגברות מאד .
קבלתי קלדריבין תת עורי 12מיליגרם (גובה 183 משקל 102 ) לחמישה ימים ואחרי 24 שעות מגמר הטיפול ניאולסטים 5mg.
העדרות עקב אישפוז 15 ימים (בגלל חום ותופעת SWEET שנעלמה כמו שהופיעה )
אחרי חצי שנה \ שנה בערך ידענו שהטיפול התגובה לא היתה מלאה אלא חלקית (בוצע מח עצם כמובן ) אבל הרגשתי טוב אז למה לטפל ...
המצב היום : המוגלובין 14.3 ,WBC 2 , ניאוטרפילים 1 ,טסיות 115
טחול תקין . בדצמבר אעשה מח עצם . מתכוננים לאפשרות של בקרוב טיפול .בדיקות MRI חזה ובטן תקינות .
מוטצית BRAF - קיימת .
עובד רגיל לאורך כל התקופה באופן מלא .
מעוניין לדעת מה התרופה המומלצת לטיפול השני ואיך מומלץ להחדירה לגוף .?
מה זו הבדיקה האבחנתית IL2 ? מה המשמעות שלה ?
חבר בקופת חולים מאוחדת
סובל מחולשה קבועה + הזעות לילה קלות יחסית ללפני 3 שנים + B12 נמוך .
אודה לתשובתך המקצועית
בברכה
שלום רב
מעוניין לקבל חוות דעת וייעוץ בעיניין אשמח לדעת היכן יש נסיון רב בתחום טיפול במחלה זו + שם של מומחים בתחום בבתחום תודה
המלצה על מומחים בתחום מסויים אינה חלק מהמטרות של הפורום. כל המטולוג העוסק במחלות המטולוגיות ממאירות מטפל גם במחלה זו שהיא בעלת אופי מתון ויש לה טיפול מצויין.
שלום ,
רציתי לדעת מה פשר התוצאות הנ"ל ? (מדובר בבן 20 ), שכרגע נבדק חשד ל- AS, וכן לאחרונה פסוריאזיס קל .
האם הדבר מצביע על חשד למחלת הלופוס ? או כיוון אחר ?
תודה .
בנוסף , בבדיקה קודמת :
ana multiplex - negative
תודה מראש.
פרופסור דינה בן יהודה.
תודה רבה
ערב טוב פרופ בן יהודה
נתגלתה אצלי לימפומה פוליקולרית דרגה 2
האם טיפול בתרופה בנדומסטין היינו בטוח ואינו פוגע בתאי הגזע לטווח הרחוק
והאם לתרופה זו יש מספיק נתונים על מנת להיות בטוח ולקבל את הטיפול המיטבי
חוות דעתך מאוד חשובה לי אני מאוד מבולבל הציעו לי גם את התרופה COP
שמי שמואל ת"ז 023879794 הייתי מטופל אצלך במחלקה וב"ה הייתי מאוד שבע רצון רק לפני יותר משבוע עברתי צילום פד סיטי והודעתי בטלפון למזכירה שלך כבר כמה פעמים ובינתיים לא קיבלתי כל תשובה לגבי התוצאה של הצילום מאוד אודה לך על ההתייחסות
0548453717
דר מבן יהודה שלום, אבי בן 83 עם אבחנה של מנטל לימפומה במצב קליני טוב יחסית.
יתכן וימליצו לנו בקרוב על טיפול ניסיוני. אשמח לשמוע מניסיונך האם כדאי לנסות.
איני יכולה לענות לגבי אביך באופן ספציפי כי אין לי את פרטי מחלתו ואין לי את שם התרופה המחקרית המוצעת. באופן כללי אני מאוד ממליצה על השתתפות במחקר קליני. כשיהיו יותר נתונים אוכל לעזור יותר