אין טיפול אחד מומלץ באופן סוחף. אנחנו בדכ מתאימים טיפול לחולה על פי ההסטוריה של הטיפוליםשקיבל לפני ההשתלה וכיצד הגיב להם.
פרופ בן יהודה שלום!
אני בן 67, לפני שנה הובחנה אצלי פוליציטמיה ורה, ערך המוגלובין היה – 18.3 , המטוקריט – 56.5 . אני מטופל ע"י אקזות דם כל שלושה חודשים והערכים של המוגלובין והמוטקרית נשמרים ברמה של 15.2 ו 46.7 בהתאם.
בבדיקה אחרונה wbc=8.4 rbc=6.73 hb=15.2 hct=46.7 plt=394
למראת תוצאות סבירות , הרופא ממליצה לנסות טיפול בהידראה בכדי להתפטר מאקזות. זה קצת מפחיד אותי, בכל זאת זה תרופה כימוטרפית וזה קצת מפחיד אותי. האם אפשר להמשיך טיפול בשלב זה ללא הידראה.
ושאלה נוספת - האם אפשר לבצע בדיקה חוזרת של jak2 במעבדה אחרת ,
בכדי למנוע טעות באבחון וכמובן לא באותה מעבדה?
אשמך לקבל את המלצותך בנושא.
בכבוד רב, ויקטור
האם אפשר לבצע בדיקת דם לjak2 בשר"פ של הדסה עין כרם, האם את מקבלת חולים במסגרת שר"פ
האם יש מישהו שחלה בזה?
אובחנתי כחולה לגמרי במקרה . קיבלתי מחזורים של כימותרפיה והשתלת מח עצם עצמית וגם הקרנות.
כיום אני כשנה לאחר סיום הטיפולים ועושה סיטי פט כל שלושה חודשים.
דרגה 4 . מה הסיכויים לגרורות???
שלום
ביתי חלתה והחלימה
מס הטלפון שלי 0549932458
שלום פרופסור!
לקראת שהייה של כמה ימים בסיאול-ד.קוריאה , הבנתי שיש צורך להתחסן נגד צהבת a. במאי 2013 עברתי השתלה עצמית לאחר הישנות של הודג'קין. הספירות שלי תקינות, הפט שלי תקין, ואני מרגישה טוב. אני לא יודעת עם מי עליי להתייעץ, אבל האם לדעתך אפשרי להתחסן, או שאסור לי? האם לחיסון כזה אני אמורה להתחסן באמצעות חיסון מומת?(אם קיים, אני לא יודעת פשוט...)תודה רבה ויום טוב!
אשתי עשתה בדיקות דם. קילה תוצאות הבאות:
FLC KAPPA-22.2
FLC LAMDA- 28
FLC KAPPA/LAMDA-.82
היא גם בטיפול פוליציטמה ורה.
המעניין, שלגבי התוצאות לעיל,הרופא לא העיר דבר.
העירי נא עינינו
בריאות לבת.