פרופסור דינה בן יהודה.
תודה רבה
ערב טוב פרופ בן יהודה
נתגלתה אצלי לימפומה פוליקולרית דרגה 2
האם טיפול בתרופה בנדומסטין היינו בטוח ואינו פוגע בתאי הגזע לטווח הרחוק
והאם לתרופה זו יש מספיק נתונים על מנת להיות בטוח ולקבל את הטיפול המיטבי
חוות דעתך מאוד חשובה לי אני מאוד מבולבל הציעו לי גם את התרופה COP
שמי שמואל ת"ז 023879794 הייתי מטופל אצלך במחלקה וב"ה הייתי מאוד שבע רצון רק לפני יותר משבוע עברתי צילום פד סיטי והודעתי בטלפון למזכירה שלך כבר כמה פעמים ובינתיים לא קיבלתי כל תשובה לגבי התוצאה של הצילום מאוד אודה לך על ההתייחסות
0548453717
דר מבן יהודה שלום, אבי בן 83 עם אבחנה של מנטל לימפומה במצב קליני טוב יחסית.
יתכן וימליצו לנו בקרוב על טיפול ניסיוני. אשמח לשמוע מניסיונך האם כדאי לנסות.
איני יכולה לענות לגבי אביך באופן ספציפי כי אין לי את פרטי מחלתו ואין לי את שם התרופה המחקרית המוצעת. באופן כללי אני מאוד ממליצה על השתתפות במחקר קליני. כשיהיו יותר נתונים אוכל לעזור יותר
שלום
אני חולת מיאלומה מס. שנים ונמצאת בהפוגה.
בבדיקות השגרתיות שאני עושה אחת לשלושה חודשים עדיין לא התקבלה התוצאה של ה FLC אבל התקבלה התוצאה של IGG והיא תקינה. המיאלומה שלי היא של IGG. סליחה על השאלה אבל האם רוב הסיכויים שתוצאת ה FLC תהיה גם תקינה?
תודה ושוב סליחה על השאלה המוזרה פשוט נמצאת בלחץ כי תוצאת ה TOTAL PROTEIN תקין אבל נושק לגבול העליון.
מודה מאוד על תשובתך
בהמשך לתשובתך מהיום בבוקר
קראתי שיש עדויות לתוצאות טובות בטיפולים אנטיביוטים של דוקסיליצין בלימפומה מאלט בארובת העין. האם מדובר בפרוטוקול טיפולי או שזה בגדר ניסוי? מה האינדיקציה לנתינת האנטיביוטיקה?
שאלה נוספת שמטרידה אותי - בנוסף לאבי שחלה כעת בלימפומה גם אימי חלתה כשהיתה בת 73 בלימפומה דיפוזית של תאי בי גדולים, היא נפטרה מהטיפולים- האם יש גורם תורשתי בלימפומה? האם אני ואחותי צריכות להיות מודאגות מכך שההורים שלנו חלו בלימפומה?
תודה