פרופ. בן יהודה שלום,
אובחנתי כסובלת מ LDBCL שפגעה בכבד. מטופלת בR-CHOP מסתמן שללא השפעה. (ממתינה לתוצאות פט סיטי.) לפני מספר חדשים נתקלתי בכתבה על בדיקות מעבדה להתאמת קוקטיילים שונים על גידול.לפני קבלת טיפול אחר, רציתי לברר אם ידוע לך על כך. תודה רבה מראש.
איריס
שלום רב.
אימא שלי נוטלת רבלימיד במחזור 4 לאחר הישנות של מיילומה נפוצה.
בבדיקת דם נראה כי ההמוגלובין יורד בכל בדיקה .האם זה סביר ? האם נטילת הטיפול לא מונעת את הירידה של ההמוגלובין?
שנית רצןני לדעת האם ניתן לקחת ברזל בכדורים ? האם זה לא מסוכן?
תודה
תודה על התשובה .
תוצאת ההמוגלובין האחרונה הינה 9.8 ואימי בת 61 מה דעתך?
שלום רב
אובחנתי כחולה במרג'נל זון לימפומה.
אני במעקב בלבד.
מצאתי מספר חברות שעושות בדיקות:בדיקת רצף DNA של 350 גנים ורצף RNA של- 250 גנים במקביל בשיטת NGS ועל פי זה מעבירות דוח לרופא המטפל על התרופה המתאימה לי באופן מלולקולרי.
בהנחה שהכסף אינו משתנה שצריך לקחת בחשבון, האם כדאי לבצע בדיקה כזו? האם במחלה שלי תהיה לתוצאת הבדיקה השפעה על הטיפול שיינתן לי?
שלום רב!
בעלי חולה עמחלואידוזיס בבדיקה היום האשלגן בדם היה גבוה 6.4 מה מומלץ לעשות? ועל מה זה מראה?
המון תודה
תודה על התשובה.
בעקבות התוצאה של בדיקת הדם קבלתי קיאקסלט 30 גד' למחרת עשיתי בדיקת דם ורמת האשלגן ירדה ל 5.3 מ 6.4 קבלתי יומיים מהקיייאקסלט מינון 30 גר' האם עדין כדאי לעשות בדיקת א.ק.ג? ושוב תודה
בעלי כבר שלוש שנים במעקב לאור גילוי מיאלומה ללא סימפטומים
לאור כל הבדיקות עד היום מלבד פרוטאין טוטאל בדם שהיה קצת גבוה כל הבדיקות היו מצויינות,
בבדיקת שתן האחרונה נמצא פרוטאין אוריין 24ש 236 כשהמקימום בטווח אמור להיות עד 150
נמצא גם בנס גונס קאפה פריי lc
ופרוטאין u sample 13.9
בבדיקות דם- גלובולין בטא 2 = 23.6
גלובולין גאמא 9.2
גלובולין אלפא 2 = 6.9
שאלותיי:
האם ממצאים אילה דחופים לטיפול או ניתן להמתין חודש לתור למעקב.
האם פרוש הממצאים שהמחלה פעילה? אם כן מה התהליך של הטיפול או צריך רק להמשיך מעקב?
אודה לך על כל הסבר ואנפורמציה על מנת שנוכל להערך נכון ולטפל בהקדם.
שלום
תוצאות בדיקות דם שאני עוברת מדי שנה מראות בהתמדה על ברזלIRON גבוה מהרגיל 180-170, הפריטין נורמלי לכיוון נמוך. המוגלובין תקין MCHגבוה 33 וB12 נמוך.
מעולם לא לקחתי תוספי ברזל והרופאים כל השנים אומרים שזו טעות במעבדה או שהם לא יודעים מה זה..
בשנה האחרונה גוון עורי הצהיב והגיע למצב שאנשים ברחוב מעירים לי על כך בנוסף בחודשים האחרונים קצב הלב שלי עלה ויש לי קשיים בנשימה - לאחר חיפוש מקיף של כשנתיים באינטרנט באנגלית ובעברית המחלה היחידה שמתאימה למצבי היא המוליזה.
מכיוון שיש ברשותי בדיקות דם של 11 שנים אחורה איני יודעת אם זה מולד או לא- מה שכן יש לי דרמיטלומניה (חיטוט כפייתי בעור בכל הגוף עד פציעות רבות) וחשבתי שזה אולי הגורם לתוצאות הללו.
אנא כווני אותי למי עליי לפנות בנוגע לבדיקות רפואיות מקיפות
אני חולה ב ET מטופלת על ידי HYDREA בת 77 ושאלתי האם החיסון מומלץ עבורי או שיש התויית נגד כעת המחלה מאוזנת