בוקר טוב,
מה אנחנו צריכים להציג,על מנת לקבל מידע נוסף
תודה
ערב טוב,
בעלי אחרי טיפול מס' 6 של כימו בעקבות מחלת הסרטן, אחרי בדיקה של פט סיטי
בתוצאות הבדיקה לא נמצאו קליטה פתלוגית בראש,צוואר,בית חזה וריאות מה שסיכמו אך ראו קליטות קלושות בממצאים בטניים הם מציינים שיתכן ומדובר בשארית מחלה כמו כן הם רואים קליטה מוקדית שיתכן בקשרית מזנטיראלית בבטן האמצעית וקליטות מוגברת באיזור עכירות שומן מזנטריאלי בבטן אמצעית ותחתונה .
השאלה צריך וממולץ לעשות טיפול 7-8 בכימו
תודה,יעל
אשתי אחרי השתלה עצמית של מח עצם בעקבות לימפומה, לאחר כחדשיים נהיה לה פריחה בכל הגוף ותחושת עקצוץ חזקה באצבע ברגל, האם יכול להיות שיש קשר להשתלה או לתרופות שהיא לוקחת (אציקלוויר, דפסון ונקטורנו לשינה ולוסק לבחילות)
בתודה מראש
פרופסור שוב שלום,
לאחר 2 זריקות של טבעגסטרים לא היה שינוי בספירה שלי. אחרי נסיגה בגודל של בלוטות הלימפה ישנה שוב גדילה קלה (רכה) של בלוטה בבית השחי.הרופא נתן לי עוד 3 זריקות ודחה את הטיפול שוב תוך הבעת חשש מסויים מכישלון הטיפול ב FCR. האם את חושבת שבשלב זה עם ספירה נמוכה של של 1.9 לימפוציטים,המוגלובין 11.5 ונויטרופילים 0.7 אפשר לחשוש שהטיפול ב FCR נכשל וכדאי לחשוב על אלטרנטיבה? או שמוקדם מידי להניח זאת אחרי שני טיפולים?
שוב המון תודה מראש,
רן.
שלום,
אימי הובחנה בעזרת ביופסיה שנלקחה מבלוטה מוגדלת במפשעה כחולת לימפומה הודגקין. בנוסף כבר 14 שנה הייתה במעקב אחרי בלוטות לימפה מוגדלות (שקטנו במהלך השנים) בריאות. כל השנים האיבחון היה סרקואידוזיס ורק עתה בעקבות התנפחות בלוטות הלימפה במפשעה לקחו ביופסיה. מחר היא תעבור ב"ה סיטי פט. שאלתי היא :האם סיטי זה יוכל לעזור להבחין איזה מבין הבלוטות המוגדלות ממאירות ואיזה מהבלוטות בגופה בלוטות שגדלו בעיקבות מחלת הסרקואידוזיס? בנוסף, האם יש בדיקות נוספות שיוכלו להבחין בין שתי המחלות? תודה.
שלום רב
רציתי לשאול
אני בן 32 והיום קיבלתי תוצאות ביופסיה
לימפומה פוליקולרית gread 2-3
רציתי לשאול מה המשמעות ואופן הטיפול והאם ניתן לרפא את המחלה
או להגיע למצב של נסיגה מוחלטת
תודה רבה
ד"ר שלום
אני מקבל טיפול FCR ל CLL וסיימתי שניים. 8 ימים לפני הטיפול השלישי היתההספירה הלבנה שלי 4000 עם 2000 נויטרופונים והמוגלובין 12.1. ביום הטיפול היתה פתאום ירידה חדה בספירה הלבנה ל 1800 עם 700 נויטרופונים והמוגלובין 11.3. החליטו שאקבל 2 זריקות "טבעגסטרים" ואחזור כעבור יומיים לטיפול כשאתחזק. האם יכולה להיות ירידה כזו פתאומית חודש אחרי הטיפול השני בשל תגובה מאוחרת\נוספת של הגוף לפלודורבין (כפי שטען הרופא)? אחרי ש 8 ימים קודם הספירה היתה יציבה יחסית? האם נתקלת בזה במהלך השנים ואכן מה שהוחלט ע"י הרופא נכון לי?
תודה רבה מראש
שלום רב.
אימא שלי נוטלת רבלימיד כקו 2 למחלת המיאלומה.
שאלתי היא מה עושים במקרה שהספירה יורדת והיא נכנסת למצב של ניוטרופניה?האם יינתן לה טיפול של זריקות להעלאת הספירה או שהזמן יעשה את שלו?
והאם גם בבית צריך להיות עם מסיכה?
תודה מראש
אתי
שלום רב, ב- 19.3 ביצעתי בדיקת פט סי טי ( מעקב לאחר הלחמה מהוצקין) ב- 5.3 היה לי וסת אחרון, וכעת גיליתי כי אני בהריון. כך שיש סיכוי קטן שאולי ביצעתי את הפט סי טי כשהייתי ביומיים הראשונים של ההריון. האם אני יכולה לשמור על ההריון? או שמע אצטרך להפיל בגלל הקרינה שהעובר נחשף אליה? אשמח לתגובתך.