אני חולה ב ET מטופלת על ידי HYDREA בת 77 ושאלתי האם החיסון מומלץ עבורי או שיש התויית נגד כעת המחלה מאוזנת
אני בת 40. אובחנתי בלמפומה כרונית, B CELL גדולים. גידול ענק. לאחר 4 טיפולי כימותרפיה ו 3 טיפולים במבתרה עברתי בדיקת פט סיטי, הגידול מאד מאד קטן אבל עדיין יש מעט תאים סרטניים בשני מקומות. האם זה בגדר הצפוי? האם לאחר 4 טפולים כל תאי הסרטן לא היו אמורים להיעלם?
תודה רבה
בהמשך לתשובתך לשאלתי כאן-http://www.cancer.org.il/forums/message.aspx?fid=16&mid=32486
הרי כתבתי בבירור עוד בתחילה שמדובר בגוש שומני שפיר, לכן מוזר לי מה שאמר.
בכל מקרה, בגלל שהגוש אינו הודגם כלל בMRI על אף שמודגם היטב בUS, ובגלל גדילתו המהירה יחסית לליפומה (6 מ''מ בשנה ו4 מ''מ תוך חודש בין שתי בדיקות) כבר שני רופאים ציינו שאולי זו בכלל לא ליפומה, אך לא הרחיבו מעבר.
למה לדעתך לא הודגם הגוש בMRI? האם יכול להיות שאכן מדובר בבלוטת לימפה למרות כל הבדיקות והניקורים או בגוש מסוג אחר (אם כן, איזה)? אילו עוד בדיקות היית ממליצה לעשות לאפיונו (האם CT יעריך אותו טוב יותר?).
מצרפת שני צילומים מהסדרה בה הליפומה הייתה אמורה להראות בסמוך לקפסולה השומנית שהוצמדה לעור מבחוץ (אך כאמור-לא הודגמה כלל).תודה רבה שוב.
לפי כל הנתונים, הUS החוזרים, שני הניקורים, הגדילה והמישוש-לדעתך יש סיבה לחשוד בסוג אחר של גוש? אם כן, איזה ואילו עוד בדיקות כדאי לעשות?
תודה