חברתי בת 62, המחלה התגלתה אצלה ב 5.2007. ערכי LGG נעו כל הזמן בין 2400-2500 ולא קבלה כל תרופות למחלה. לפני שבועים בבדיקה ה-LGG עלה ל-3300 ולפני כמה ימים חזרה על הבדיקה והערכים קפצו ל-3850. הרופא אמר להתחיל בכימו ב-28.11. אם יש צורך בפרטים נוספים, אנא, אמרי לי מה לשאול אותה כי היא גרה באילת וללא מחשב. תודה
תודה פרופ׳ דינה , מילותייך נותנות אזשהי תקווה. מאחר וגילנו את המחילה לפני שלושה שבועות לא ממש יש לנו המוטולוג מטפל..
היינו באישפוז ואם בכתב שיחרור פנינו לרופא משפחה , שלא ממש מבין בטיפולים שאפשר להציע וכו.. אם אפשר שתוכלי לפרט על אזה טיפולים על מנת שנדע..
ברצוני לציין שלסבתי יש מס מחות רקע כגון סכרת ויתר לחץ דם, וערכי קרטנין סביב 1.6 כאשר בבסיס היה חה סביב 1.1, וכרגע היא לא מקבלת שום טיפול למחלה מלבד תרופות קבועות ואנטיביוטיקה Tavanik,וערכי הניטרופילים בירידה משהו כמו 140 אלף וטרמבוציטים 35 אלף והמוגלובין 8.3. ואנחנו לא רוצים לבזבז זמן יקר.
אבי בן 80 סובל כשנה ממחלת MDS שאובחנה כפגיעה בכרומוזום 5 q וירידה של טסיות לרמה של 50 אלף. טופל ב 5 מחזורי VIDAZA עם שיפור קטן וזמני ולאחר מכן טופל ב REVLIMID ששוב הביא לשיפור זמני וקצר אך בגלל תופעות הלוואי הופסק הטיפול. כיום כשנה לאחר אבחון המחלה רמת הטסיות היא אפסית וגם יש ירידה בכדוריות לבנות ואדומות לחצי מהערך המינ'. אבי מקבל כל 2 שבועות 2 מנות דם וכל שבוע מנת טסיות ואנו חשים שהוא הולך ודועך. האם אין טיפול אחר למחלה בשלב זה, אפילו נסיוני ? תודה מראש . שי
שלום
יש לי מיאלומה ואני בהפוגה מהמחלה כשלוש שנים ,אני מקבלת 100 מ"ג תלידומיד ליום + 20 מ"ג דקסמטזון אחת לשבוע לשמירה על ההפוגה מהמחלה. עקב דלקת בשן קיבלתי מרשם של מוקסיפן פורטה 500 מ"ג (20 כדורים לשבוע - 3*1) . האם יש בעיה בלקיחת המוקסיפן?
תודה.
שלום וברכה.
סבי סבל מלמפומה פוליקולרחת לפני שנים, לא טופל.
בעקבות ירידה במשקל עבר ברור ואובחנה כעת classical hodgkin lymphoma .האם הלמפומה הפוליקולרית הפכה לסוג חדש או שאין קשר והן 2 מחלות שונות?תודה.