שלום לך
בעלי חולה מילומה נפוצה מה 3.5 שנים עבר טיפול ראשון ב VELCADE והשתלה עצמית .
באפריל שעבר התחיל קו שני של טיפול במחקר ע"י לנילינודומיד + MLN(?) +דקסאמטאזון .
הרופאה אמרה שהוא יקבל את התרופה הזאת לתקופה ממושכת .לכמה ממושכת ?
הירידה בכמות המחלה ירדה (קורס ראשון הירידה היתה 50%), אבל הוא עדיין מגיב לטיפול .
אם חס וחלילה הוא יפסיק להגיב הרופאה טוענת שאין דרך אחרת חוץ מהשתלה מתורם.
הוא בקושי עבר השתלה עצמית , האם הוא ישרוד השתלה מתורם
והאם אכן אין שום דרך אחרת ?
ברצוני לקבל מידע לגבי מומחים בארץ למחלת ה cll אנו מטפלים בתל השומר אשמח לקבל תשובה דרך המייל . maleca59@gmail.com
שלום פרופ' נכבדה.
אני נוטל כיותר מחודש את התכשיר פרינזון בהתחלה היה במינון של 60 מ"ג, וכעת הפחיתו לי ל20 מ"ג, ברקע CLL היום שהתחלתי להוריד למינון של 20 התחלתי להרגיש חולשה, האם זה יתכן כחלק מתופעת הלוואי?
ודבר נוסף מאז שהתחלתי לקחת את התרופה ההמוגלובין שלי עלה משמעותית, ושאלתי היא האם ברגע שאפסיק לגמרי או עכשיו במינון של ה20 ההמוגלובין יכול לצנוח בחזרה?
ודבראחרון אם התגלתה אצלי דלקת בכליות, שזו בעצם הסיבה שאני לוקח את הפרדינזון , יכול להיות שזה מה שגרם לירידת ההמוגלובין, כי הבנתי שהוא מיוצר ע"י בלוטה בכליות, או שזה יותר נראה כחלק מהתקדמות מחלת הCLL, כי הרופא שלי אומנם סבור כי הדלקת בכליות נוצרה גם מהCLL, אשמח גם להתיחסותך בעיניין זה.
תודה רבה רבה רבה ושנה טובה
שלום
אני בן 49, גובה 1.79,משקל 84 ק"ג. בד"כ בריא למעט אלרגיה .גיליתי בבדיקת דם שערך ה- WBC נמוך-4.4. מה עלי לעשות?
כמו כן,הפריטין שלי הוא 74.כיצד ניתן להעלות אותו ? (בהנחה שערך זה הוא לא אופטימלי)
תודה
מה יכולה להיות הסיבה.
לא בוצע שום מאמץ לפני הבדיקה.
צריך המלצה מהרופא המטפל וטופס 29ג חתום ע"י הרופא, לרכישה פרטית ניתן לפנות לחב' ישראמדס בטל': 08-9322831/2
בהצלחה!
שלום רב
ברצוני לדעת בבקשה לגבי תמונות שצירפתי מה זה אומר.
קיים גוש בלוטת לימפומה - הזמנו תור להמוטולוג.
יש לציין כי לפני 14 שנה התגלה בצד השני של המפשעה סרטן מסוג הודג'קין
כעת הופיעה גוש בצד השני
אשמח אם תתני את דעתך על תמונות אלו.
לואיז
תודה. וסליחה.
יכולת להיות יותר עדינה.
זה הפורום מה לעשות. ואני חשבתי שאפשר לקבל כאן עזרה.
את יכולה לפי צורת ציפורניים ולפי בדיקת לשון לראות האם משהו לא בסדר בגוף.
אבל...... כנראה שאת אינך בודקת לפי זה
סליחה.