בת 65 ויש לי MGUS.
אני נמצאת במעקב כל כמה חודשים מפאת עליית הערכים של IMMUNOGLOBULIN G למעבר לרצוי. כרגע 2100.
מלבד זה יש לי כאבים ברגלים ובגב התחתון ומדי פעם יוצאים כתמים אדומים על ידיי.
יש לי גם אוסטיואטריטיס מזה 4 שנים.
ההמוגלובין בסדר וכך גם השתן. קצת ירידה בכדוריות לבנות 4.3. עברתי ניתוח סרטן השד לפני כשנה עם הקרנות ללא כימו.
צפיתי בתוצאות באינטרנט עוד לפני הרופאה, ואני פוחדת מאד.
העליה שציינתי נראית מפחידה?
תודה לך
בוקר טוב\
בני אמור לעבור בדיקת PET CT לאחר 3 מחזורים של R-CHOP את ה- PET הראשון ביצע במהלך אשפוז בתל השומר, האם רצוי גם את השני שיבצע באותו מכון או שאין משמעות לדבר? הבנתי שקופת חולים מעוניינת שיבוצע במסגרתה.
למה מבצעים. בדיקות ציטוגנטיות לפני תחילת טיפול קו שני
האם המטרה לפרוגנוזה או לקביעת טיפול מתאים
נא להסביר
תודה
אני חולה מיאלומה. עברתי השתלת מח עצם עצמית בשנת 2005. נכדיי אמוריםלהתחסן בחיסון נגד פוליו.מה זה אומר לגביי. אשתי ואני מטפלים מס' ימים בשבוע בנכדים.מה זה אומר לגביי.אודה לתשובתך.אביק
שלום פרופ' דינה בן יהודה,
ביום רביעי ה-21.8.13 בשעה 16:30 נקבע לי תור במרפאתך לצורך קבלת ייעוץ בנושא סרטן לימפומה שלקיתי בו.
פרופס' אברהם אביגדור בתל השומר הציע לי כחלק מקבוצת ניסוי, טיפול חלופי למתן תרופת המבטרה בתהליך תת עורי במקום בתהליך הרגיל שהינו הזרקה לווריד.
היות ואני אמור להתחיל פרוטוקול טיפולים בתאריך 18-19.8 ואינני מכיר כלל את התהליך הניסויי הנ"ל, אני מתלבט בקבלת ההחלטה בנושא.
אודה לך באם תחווי את דעתך בנושא .
בברכה,
חיים חורב
haim.horev@gmail.com
שלום רציתי לשאול שאלה כזאת
בדיקת דם ליקוציטים ערך 17000
סידן 10.5
המגלובין 15.6
CRP5.5
אני די לחוץ מהתוצאות מפחד להמשיך בירור
הרופא במיון כתב גםאיסוף שתן לחלבון כדי לשלול MM ובירור היפרקלצמיה
כאבים בעצמות הרגליים בעיקר במנוחה
העם זה נשמע גרוע מחכה בכיסוס ציפורניים לתשובה תודה אפשר לשלוח לי תשובה למייל
לקורא שלום
יש לי ילדה מקסימה שהיום בת 10.5 כשהיתה תינוקת בת שלושה חודשים היא אובחנה כחולת הנויטרופניה טופלה עד גיל 5 כיום היא בריאה ללא כל בעיות כל כמה חודשים היא עוברת בדיקת דם לבדיקת מצב .
השאלה שלי היא האם החלת הנויטרופניה יכולה לחזור ?
בבקשה מי יכול לעזור ולתת לי תשובה ...... תודה מראש א
לבת שלי היה לוקופניה היא הובחנה בגיל 2.5 היום היא בת 10
השאלה היא העם זה יכול לחזור בגיל מאוחר יותר
תודה מראש
שלום לפורום הנכבד,
החלמתי מהודג'קין לפני 7 שנים, הייתי ב stage IIIB, מאז ההחלמה ללא הישנות ואף ילדתי , הריון ספונטני.
בשעה טובה ומוצלחת קנינו דירה לאחרונה, הבעיה היא שאף חברת ביטוח לא מוכנה לעשות לי ביטוח חיים עבור המשכנתא בטענה שהסיכון גדול מידי, האם נתקלתם בדבר כזה פעם? אם כן מכירים חברה שתסכים לבטח? האם יש רופא שיכול לתת חוות דעת שהסיכוי לחזרת המחלה מאד נמוך? רופאת המשפחה וההמטולוגית שטיפלה בי לא הסכימו לכתוב כזה דבר כיוון שלא מרגישות בנוח לכתוב הצהרה כזאת.
תודה לכל העונים!
הבעיה היא שרופאים של חברות ביטוח לא מודעים לזה כנראה, האם את יכולה להמליץ על מומחה באיזור הצפון שיוכל לכתוב את זה או על מאמר כלשהו שאוכל להציג עם המסמכים שלי?
זה מאד מתסכל אבל קיבלתי כבר 3 סירובים לבטח אותי.
שוב תודה רבה