ברצוני לבדוק האם התוצאה חריגה בבדיקות דם Immunoglobin B 638.3 במשך שנים יכול להעיד על בעיה. מה כדאי לבדוק ומדוע. הרופא משפחה לא מתרגש מתוצאה זו.
תודה רבה!
ערב טוב.
משכבר מספר שנים אני סובל מהמוגלובין גבוהה, תמיד הייתה מלוות בעייפות בצורה מדאגיה וכו'. התשובה שכל רופא אמר "תשתה הרבה מים" ולאחרונה גם הומלץ לי לקחת B-12
ובכן - אני כבר כמעט חודש לוקח את התוספים, שותה הרבה ועדיין - עייפות ברמה אחרת לגמרי. קם עייף אחרי שינה טובה כביכול, חוסר ריכוז ואף לעיתים מלווה בסחרחורות מתמשכות.
האם עליי לדאוג?
פרופ' בן-יהודה שלום,
לבני בן השנה וארבעה חודשים אובחנה לוקמיה מסוג ALL CALLA positive . התחלנו טיפול בשיבא על פי פרוטוקול שלפי הבנתי הוא פרוטוקול עולמי אשר כולם מטפלים לפיו. כיום אנחנו ביום ה 26 לטיפול ותוצאות בדיקת מח העצם של יום 15 מצויינות (פחות מ 0.1%). קראתי כבר עשרות מחקרים, ומאמרים וניסויים חדשים. שאלתי היא: האם אנחנו מטפלים בצורה הנכונה ? האם יש אפשרויות טיפול נוספות ? האם יש דרך להבטיח אי-הישנות המחלה בעתיד ?
המון תודה מראש
ההיתי בהריון בשבוע 36 היתה היפרדות שיליה וכתוצאה מכך הושפזתי והיתה לי בעיה בקרעשיות הדם שהדם לא קרש טופלתי בחומרים מגברי קרישה לאחר האישפוז נשלחתי לבדיקת דם וניתגלה אצלי קרישיות יתר פקטור 5 ובנוסף נשלחתי לבדיקה נוספת של prolhrombin (fqctor ll ) n והתוצאה היתה תקינה.
יש לי מספר שאלות