שלום לכולם!לאמי התגלו שני גושים באזור המפשעות., משני הצדדים בו זמנית.היום חזרה מאולטראסונד ואלו התוצאות:מימין - הודגמה בלוטת לימפה בגודל של עד 2.6 ס"מ , אובליות, היפואקוגנית עם קורטקס מעובה, בעלות וסקולריזציה אסימטרית.משמאל - הודגמו בלוטות לימפה דומות בגודל של עד 2 ס"מ.סיכום: לימפאדנופתיה שטיבתה לא ברור, שינוויים לימפופרולפרטיבים? יש לשקול המשך בירור ע"י ביופסיה.אני מודאגת ובלחץ. אשמח לתגובה.
שלום רב,
יש לי נטיה לקרישיות יתר. לאחר אירוע של קונדום שהחליק האם מותר לקחת את הגלולה של היום שאחרי? אני בת 45. דיברתי עם נציגי חברות התרופות - אחת אמרה שכן ואחת אמרה שלא. מה לעשות?
תודה לילה
פרופסור היקרה,
זה עתה התפרסם מידע מאוד חיוני לחולי CLL.
האם ידוע לך משהו על הפרוייקטים הנ"ל ומי לדעתך הכי מפתיח?
http://online.wsj.com/article/PR-CO-20130422-904552.html?mod=googlenews_wsj
פרופסור, את זה רציתי לשמוע.
האם יש הערכה מתי זה יקרה? מה דעתך האישית? יש תקווה שזה יקרה בטווח של מספר שנים בודדות (כלומר, שנתיים, שלוש)?
לפני שבוע קיבלתי את התוצאה של בדיקת נוגדני cmv ebv ו cmvהיה חיוב כלומר מחלה פעילה כרגע זה מה שמסביר את החום במשך 3 שבעות והזעות לילה אני במנוחה בבית החום ירד וגם ההזעות פסקו , האם כדי מחר כבר לעשות בדיקת דם חדשה לגילוי הנוגדנים לדעתי עבר חודש מתחילת המחלה ? כמו כן בצעתי אולטרסאונד בטון עדיין אין לי תשובה , אני מרגיש שיפור אבל עדיין יש עיפות האם כדי לחזור לעבודה ולשגרה אם אין חום או מומלץ להיות עדיין במנוחה.
פרופ' בן יהודה שלום רב.עקב עלית רמות הפרוטיין ואלבומין בשתן נשלחתי לבדיקות מעמיקות יותר ולהלן התוצאות:ALBUMIN-MICRO )U) 24H.....141.2PROTEIN)24( HR........341HEMOGLOBIN.......14.8UREA B......38CREATININE B.....0.94CA CALCIUM B........9C-ANCA.....NEG.P-ANCA.....NEG.IMMUNNOGLOBULIN A ......316KAPPA FLC B.........64.1LAMBDA FLC B.....13.6FLC RATIO B......4.71BENCE JONES NEGCRYOGLOBULINS......NEGהרופא אומר שאין שום דבר דחוף, נדרש רק מעקב המטולוגיאיני יודע מה לעשות ואני מודאג מאד.מבקש התייחסותך מה עלי לעשותבברכה מייק.
צר לי אך איני יכולה יכולה לפרש את הבדיקות בלי לדבר עם החולה ולבדוק אותו. אם הוא חולה שלושה שבועות הוא צריך שוב להיבדק על ידי רופא