שלום רב,
לפני כ 4 שנים סיימתי לימפומה ע"ש הודקין.
זכר, בן 45 במשקל כ 115 קילו.
כרגע כאבים/גוף תפוס באזור הצוואר, כתפיים והידיים.
חולשה באזור הידיים וכאבי ראש.
תוצאות בדיקות דם
CPK 31
CRP 6.8
WBC 12.3
NEUTROPHILS 7.4
MONOCYTES 1
PLATELETS 141
מה זה אומר? מה נדרש לעשות?
הייאני מציעה לך לפנות לרב אלימלך פיררהוא מכיר מומחים בכל רחבי העולם והוא יכול להמליץ לך.שולחים לו את החומרים , מסמכים ביחס למחלה, בפקס.- מאוד פשוט.כדאי מאוד להתייעץ איתו, גם ביחס לטיפולים.הוא עוזר לכל אדם.מצרפת לך קישור בו יש זמנים וטלפונים.בהצלחה.http://www.stips.co.il/singleask.asp?stipid=24193
תודה רבה לך. כבר שוחחתי עם הרב פירר- לא מכיר בדראפ. המליץ בין השאר על פרופסור בן יהודה כאחת בעלת קשרים בעולם.
פרופ' בן יהודה שלום רב,
בעלי (בן 45) אובחן לפני כחצי שנה כחולה follicular lymphoma stage 3b וכן DLBCL. הוא טופל בכימותרפיה - 6 מחזורים R-CHOP, ואכן ב PET CT שעבר, לא נמצאו ממצאים כלשהם.אבחנת הרופא היא שככל הנראה הוא סובל מלימפומה פוליקולרית אשר עברה טרנספורמציה, ועל כן אמור לקבל טיפול אחזקתי במבטרה למשך שנתיים. אנו מבינים כי סוג זה של לימפומה הוא בעייתי לריפוי וכי המטרה היא לשמור על המחלה ברימסיה. מכיוון שידוע לנו שאין תשובות חד משמעיות וכי הנתונים הם סטטיסטיים בלבד, היינו מעונינים לדעת מהם סיכויי ההישנות של המחלה? מהם טווחי הזמן בהם המחלה עלולה לחזור (אם בכלל)? והם יש השפעה על תוחלת החיים הכללית ומה הצפי הסטטיסטי?
אנו מאד אופטימיים עקב תוצאות הסריקה הטובה וכן עקב תגובתו הטובה לטיפול הכימי. עם זאת, כיוון שאנו שולקים הרחבת המשפחה, היינו מעונינים לדעת יותר על איך המחלה עלולה להשפיע על איכות החיים ומהלך החיים בשנים הקרובות.
לצערנו, הרופא המטפל נמנע מלדון איתנו במונחים של זמנים ולטענתו אין שום משמעות לנתונים סטטיסטים.
אשמח באם תוכלי להאיר את עינינו ו/או להפנות אותנו למקורות מידע, אשר יוכלו לשפוך מעט יותר אור על מצבנו.
תודה רבה מראש על עבודתך המקודשת.
שלום,
אמא שלי אובחן בימים האלה בפוליצטמיה וורה, הרופאה רשמה לה תרופה HYDREA, עד כמה שאנחנו מבינים התרופה הזאת היא כימיה טרפיה . אמא שלי מטפלת בשני נכדים שלה ואני בהריון. האם יש איזושהי מניעה להיות איתנו בזמן קבלת התרופה? (קראתי בדף ההוראות של HYDREA, שלאישה בהריון אסור להחזיק בידיים את התרופה )
תודה,
מיטל
בלימפומה זו יש אינדיקציות מסויימות שאם הן קיימות אצל החולה עליו לקבל טיפול מונע למערכת העצבים שכולל בין היתר גם הזרקה לנוזל הדרה. אנו בודקים לאחר מספר טיפולים את התגובה לטיפול בעזרת CT/PET בעיקר בכדי לראות אם אין צורך בשידרוג הטיפול.
ערב טוב לאחר בדיקת סי טי PET נאמר לי שישנה מעורבות לתאים בכבד ובחוליה L4-L5 ובנוסף בבלוטות בסרעפת ( תחתונה ועליונה ) ... ברמב"ם קבעו לי 6 טיפולים בתרופות CHOP ( ואלי גם טיפול ביולוגי !! ) .. שאלתי היה הן למחלה ומידת מופשטתו בגוף ולסיכויי ההחלמה בטיפול המוצע .... תודה רבה רבה על התייחסותך