שלום, כיצד יש להבין תוצאה כדלקמן:"נראתה תגובה טובה אין כעת קליטה והמסה בפנים נסוגה"תודה על ההסבר
לפרופ' בן יהודה ערב טוב,
אני מחפש מומחה ל-DLBCL.אשמח לדעת האם את עוסקת בתחום;
במידה ולא, האם תוכלי להמליץ לי לאן עליי לפנות?בברכת שבוע טוב,
מנשה.
פרופסור דינה בן יהודה שלום!אני בן 29. בריא בדר"כ, לוקח כדורים למניעת מגרנה מסוג ZOMIG וכדור מונע מסוג TOPMAX, וכמו כן כדורים למניעת קרישיות בדם מסוג TEVAPIRIN.להלן ציטוט של הממצאים בהם אובחנתי:סובל ממחלה מילופרוליפרטיבית שביטויה טרומבוציטוזיס ניכר. אבחנה מבדלת ET לעומת PMF כאשר התמונה יותר תומכת ב-PREFIBROTIC MYELOFIBROSI.עבר בירור עקב כאבי ראש במסגרתו בוצע MRI של המח. בMRI ולפי יעוץ חוזר של נירורולוגים מדובר בממצאים איסכמים. לאור זאת ובדיון צוות המכון יש צורך להתחיל בטיפול ציטורדוקאיבי.אפשרויות הטיפול שהועלו כוללות INF, PEG-INF והדרוקסיאוראה.בס.דם היום 860000 טסיות-אשמח לקבל חוות דעת ממך לגבי המקרה שלי, 1. האם המקרה מחייב התחלת טיפול בכלל, ובכדורי הדראה בפרט?2. האם יש שיטת טיפול אחרת?
היי פרופ,
יש לי שאלה...
ביצעתי בדיקות לקרישיות יתר לפני כמה חודשים, כשחזרתי עליהם לפני כחודש.. מכיוון ששני ערכים לא היו תקינים:
PTT (sensitive to LAC)- 54.9
PTT Ratio-2
רציתי לדעת בבקשה האם זה מסוכן? ודורש טפול תרופתי? אני מאד חרדה ,
תודה רבה
תודה.
אני מודאג,כי אימי ז'ל נפטרה מסרטן בכבד,...עברנו יסורים בטיפולים..אך אצלה ראו בבירור את הגידול אפילו בUSשהיה מעל10ס'מ.....אצלי נאמר לי במפורש שבCT,לא רואים כלום...ובPET נקודות. קטנות...אולי הסיבה לMRIרק בעוד חודשים,כי אז אולי משהו יתפתח ואפשר יהיה לראות....החלטתי בעוד שבוע לעשות הידרותרפיה(ניקוי קולון..ניקוי רעלים),יש גם ניקוי כבד,יתכן והעומס של תזונה עתירת כימקלים,גלוטן וסוכר,..אוכל כיכר לחם ביום..השפיעה על הכבד...תוסיפי לזה,אנטיביוטיקה שלקחתי לטיפול בחיידק היליקובקטור..כימו' של ההשתלה והקרנות..וקיבלת עומס רעלים על הכבד..לכן החלטתי על ניקוי...תודה על תשובתך ,..אם תשובת הMRIתהיה לא טובה,אפנה אלייך ליעוץ עם הדיסק..תודה