1. האם יש תוספי מזון או אוכל רגיל שאסור לי בגלל כתם הלידה ?2. האם יש בעיות אחרות שאמורות להיות לי בגלל כתם הלידה ?
אני יודע שיד ימין יותר מנופחת מהיד "הרגילה"אם לא הגעתי לפורום הנכון אשמח לקבל הכוונהיהודה
לכבוד פרופ' בן יהודה,
אני בן גבר בן 42 אובחנתי במרגינל לימפומה במפשעה ב2009 וטופלתי בקרינה מקומית, ב2011 אובחנתי שוב בבלוטה בבית השחי שהוצאה ותשעה חודשים לאחר מכן עברתי פט סיטי תקין ואני אמור לעבור בקרוב שוב פט סיטי עם תיקווה לטוב. חוץ מזה אני מרגיש טוב ואין לי סמפטומים ולא קיבלתי שום טיפול תרופתי.
יש לי כבר שני בנים אבל אשתי לוחצת ורוצה בת...אני קצת חושש וחושב שסיימתי את חובתי לאנושות וגם לא יודע כמה זמן אוכל לתפקד כאב בריא.
שאלתי היא, האם לאור העובדה שיש מחלה בגופי, וכן שעברתי הקרנות במפשעה(אמנם עם מגן) וגם בגלל כלכך הרבה פט סיטי, האם יש סיכון למומים בעובר או חלילה סיכון מוגבר להוריש את הלימפומה?
בברכה,
מוטי
שלום פרופ יקרה,
אני כשנתיים מסיום טיפולים כימותרפיים abvd כנגד מחלת הודגקין לימפומה.מאז ברוך ה' במעקב ללא הישנות המחלה.
במהלך הטיפולים הופיעו אצלי סימני פיגמנטציה בגב ובזרועות.האם יש דרך בטוחה להסיר את זה?
אינני רוצה לעשות טיפול שחלילה יכול להזיק או לגרום להחמרת המצב.התייעצתי עם רופאת עור שהמליצה על טיפול בגלי רדיו.
האם תוכלי לייעץ בנידון.?
תודה רבה מראש
והחלמה מהירה לכל משתתפי הפורום
טלי
אני לאחר השתלה עצמית מליפני שנה.בחודשים האחרנים עובד בקירבת עובדים זרים מאפריקה. בזמן האחרון אני חושש כי אחד מהם חולה שחפת. מה אלי לעשות.חיסון,בדיקהץ....
שלום רב לאמא שלי ביצעו ב 13.8 בקופת החולים אולטרסאונד במהלכו גילו גרורות בכבד הרנגנלוג המליץ מיידית להגיע לבית החולים וכך גם רופא המשפחה. בעת ההגעה לבית החולים ביצעו רנטגן בריאות וגם שם נראה משהו לא ברור. רק בתאריך 19.08 בוצע סיטי שאישר כי ישנם גרורות גם בריאות לביופסיה נקבע תור רק ל 23.8 לדעתי התהליך ממש איטי רציתי לקבל דעה של מומחה האם אני צודק האם לפנות לרפואה פרטית שתגביר את קצב הבדיקות ואף את התחלת הטיפול ?
אני רוצה להאמין שזה לא ישנה את קצב הדברים ומצער אותי שכך אתה מרגיש