פרופ' בן יהודה שלום רב,
אימי בת 76 בבדיקות דם התגלה המוגלובין גבוה סביב 17 , בבדיקת JACK2 נצפתה מוטציה , הוחלט שסובלת מPV.
שאלתי האם ניתן לטפל רק בהקזות דם ללא הידראה?במידה ולא
האם ניתן לשלב בין שניהם ובמינון נמוך יותר ?
אימי מאוד חוששת מתופעות הלוואי.
תודה מראש
תודה רבה
ברצוני להתייעץ על מצבה של אימי. אימי בת 73 ובחודש האחרון אובחן אצלה גידול של לימפומה פוליקולרית דרגה 3. לאחר ביופסייה שנעשתה באיזור הכתף ובדיקת מח עצם+ ct pet אובחן כי אין בינתיים התפשטות של המחלה אך התאים אגרסיביים.בעקבות כך, הייתה התייעצות של הרופאים במחלקת המטולוגיה והוחלט לעשות סדרה של 4 טיפולים שיחלו באופן מיידי.השאלה היא מה טיפול כימותרפי יכול לעזור במצב הזה? האם יכול לעזור? האם יש טיפולים אחרים שיכולים לעזור? האם חובה בטיפול כימותרפיה במצב זה? מה הפרוגנוזה במצב כזה?אשמח מאוד לתשובתך המהירה שכן החליטו על טיפול ראשון שיחל ביום שני הקרוב ואנחנו מאוד לחוצים . תודה רבה ושבוע טוב, רינה
שלום רב
בעלי בן 34 התגלתה אצלו מחלת הCLL. בנתיים הוא רק במעקב, רציתי לשאול האם יש תרופה כיום מוכחת שמרפא את המחלה? הקשבתי להרצאתך ביום העיון בנושא הCLL ולא הזכרת דבר על השתלה, רציתי לשאול האם כיום כבר לא נהוג לבצע השתלה, משום שיש תרופות שמרפאות זאת? והאם ברגע שבעלי יתחיל טיפול, הוא יוכל לחיות שנים רבות (עד גיל הזקנה)?
לתשובתך אודה
שלום רב,
אשתי בת 38, אם לשני ילדים בני 4 ושנה ושמונה חודשים.
חולה הודג'קין שש שנים, לפני שנה עברה השתלת מח עצם עצמי ולא הצליח, לפני חודש עברה השתלת מתורם זר עם מאה אחוז התאמה, השתל נקלט אבל לא פועל, הסרטן מתפתח ויש לה גרורות בראיה ימני, בעמוד השידרה ועל יד הכבד.
הרופאים לא יודעים מה לעשות וממליצים לקחת בנדמוסטין , האם כן אפשר לעזור? אם יש משהו אחר ב ארצות הברית ש אפשר לקחת?הכסף נארגן איך שהוא. אני רוצה רק שהיא תבריא
בבקשה דחוף לענות לי,
תודה,
חיים
050-7838752
אני אתקשר אליך
אני אחכה לטלפון שלך.
שאלה קטנה:
באיזה סכומים מדובר הANTI CD30?
אולי נוכל לגייס כסף בשביל זה.
זה חברה ישראלית?
אם נוכל לגייס הכסף, איפה משיגים? יש לך במקרה השם החברה וכל המפרט של התרופה??
אם בנדמופין גם יעזור או לא?
תודה
אחותי סיימה פרוטוקול של שישה טיפולי R-CHOP, לפני כחודש וחצי. חיסנתי את ביתי בת השנה בחיסון של החצבת אדמת וכו, ורציתי לדעת האם יש סיכון כלשהו בזה שאחותי תהיה בסביבה שלי או של הילדה, מאחר ויש אפשרות כי כל ההיסטוריה החיסונית שלה נמחקה בעיקבות הכימו? שאלתי את האחות בטיפת חלב אך היא לא ידעה לענות לי על כך.תודה רבה.