עמותת אמ"ן - אגודה למיאלומה נפוצה, ארגון חולי מיאלומה בישראל, מקיימת כנס שנתי במכון וויצמן, ביום שישי ה 8.6.2012.
בכנס תכנית עשירה של הרצאות ובנוסף הזדמנות לשאלות ולהיכרות.
הכנס מיועד לכל המתמודדים עם מיאלומה: חולים, בני משפחה ומלווים.
כמו כל פעילות העמותה, גם הכנס בשיתוף עם האיגוד הישראלי להמטולוגיה ועירויי דם.
ההשתתפות אינה כרוכה בתשלום אך מחייבת הרשמה מראש.
תכנית הכנס, פרטים והרשמה באתר אמ"ן: http://www.amen.org.il/?p=189 או טלפונית: 052-3961210 .
תודה פרופ' דינה,אימא ביצעה אתמול סיטי במיון האם אוכל לרשום לך את פענוח תוצאות הבדיקה כאן?
ממה שתיארת יש את הקריטריונים לאבחנה. השינוי ברמת הבטא 2 מיקרוגלובולין יכול להיות גם טעות מעבדה וצריך לחכות לערך שלישי. בכל מקרה חשוב שאתה מרגיש בטוב ושאתה במעקב טוב.
אחינית שלי אובחנה לפני מספר ימים בחשד למחלת ליפומה הודג"קין בבית החולים ודה לכם נעשו בדיקות מקיפות אך עדיין אין לנו תשובות ברורות אודה לכם אם תשלחו לנו מידע מסודרדבר נוסף איך אפשר ליצור קשר אם ד"ר דינה בן נחוםבתודה מראש אלה
ראשית, תודה על תשובתך המקצועית. אני רק רוצה להבין את דברייך, את אומרת שהידראה בחולה צעירה אינה מומלצת, ומאידך, אמרת שרצוי להסתמך על נטילת הידראה ולא על הקזות. אם כן, את תומכת בהגדלת המינון או לא?? אני חייבת לציין שאני מאוד חלשה, דבר המקשה כמובן על תפקוד נורמאלי. תודה רבה!!!!
שלום רב,
האם יש מניעה כלשהי לחולת CLL שעברה מספר טיפולי RFC
לקבל תוסף מזון כורכומול לצורך חיזוק המערכת החיסונית?(כתוב בהוראות שאסור לקחת יחד עם קומדין או כשיש חסימות בדרכי מרה)
(בקבוק 125 מ"ל מכיל : גליצרול, מיצוי של כורכומין, שורש כורכום, זנגביל, לואיזה, כהל[במנת הגשה 0.4% ]). 1 כפית בתוך כוס מים 1-3 פעמים ביום.
תודה לך
דוד
בהמשך לשאלה. אימי עברה לפני כשלושה חודשים את הקורס הרביעי. (הרופא החליט להפסיק הקורסים RFC כי לדעתו הם לא יעילים)
בינתיים - עד שיחליט אודות המשך וסוג הטיפול - מכיון שהנוטרופילים שלה מאוד נמוכים אנו ממתינים לעליית והתייצבות מדדי הכדוריות הלבנות (היום 0.4).
הרופא אומר שהרמות הנמוכות הם בגלל השפעת הטיפול הכימותרפי. אשר על כן היא מקבלת כל התקופה זריקות נופוג'ן.(גם היום קיבלה 5)
האם עדיין אין בעיה בנטילת התכשיר?
[יצויין כי הרופא אמר שמכיון שהוא אינו מכיר התכשיר הוא אינו ממליץ לקחתו. מצד שני שמענו שזה יכול לעזור עם המערכת החיסונית]
שוב תודה