שלום רב,
אשתי בת 38, אם לשני ילדים בני 4 ושנה ושמונה חודשים.
חולה הודג'קין שש שנים, לפני שנה עברה השתלת מח עצם עצמי ולא הצליח, לפני חודש עברה השתלת מתורם זר עם מאה אחוז התאמה, השתל נקלט אבל לא פועל, הסרטן מתפתח ויש לה גרורות בראיה ימני, בעמוד השידרה ועל יד הכבד.
הרופאים לא יודעים מה לעשות וממליצים לקחת בנדמוסטין , האם כן אפשר לעזור? אם יש משהו אחר ב ארצות הברית ש אפשר לקחת?הכסף נארגן איך שהוא. אני רוצה רק שהיא תבריא
בבקשה דחוף לענות לי,
תודה,
חיים
050-7838752
אני אתקשר אליך
אני אחכה לטלפון שלך.
שאלה קטנה:
באיזה סכומים מדובר הANTI CD30?
אולי נוכל לגייס כסף בשביל זה.
זה חברה ישראלית?
אם נוכל לגייס הכסף, איפה משיגים? יש לך במקרה השם החברה וכל המפרט של התרופה??
אם בנדמופין גם יעזור או לא?
תודה
אחותי סיימה פרוטוקול של שישה טיפולי R-CHOP, לפני כחודש וחצי. חיסנתי את ביתי בת השנה בחיסון של החצבת אדמת וכו, ורציתי לדעת האם יש סיכון כלשהו בזה שאחותי תהיה בסביבה שלי או של הילדה, מאחר ויש אפשרות כי כל ההיסטוריה החיסונית שלה נמחקה בעיקבות הכימו? שאלתי את האחות בטיפת חלב אך היא לא ידעה לענות לי על כך.תודה רבה.
לפני כחודש הייתי אצלך בפגישת יעוץ, והמלצת לי לשתות תה ירוק (לוקמיה לימפוציטיתCLL), רציתי לדעת, היכן ניתן לרכוש תה ירוק זה, האם בסופר או אך ורק בחנות טבע?
לתשובתך אודה
מבקשת המלצה ליחידה/רופא המטפל ב ET-. מי עושה מחקרים בנושא בארץ?
שלום.
אני בת 51 לפני כחודשיים התגלה אציל טחול מוגדל (17.5) ובלוטות לימפה מוגדלות, לאחר בדיקות מח עצם ביופסיה וPET-CT התגלה אצלי לימפומה פוליקולרית דרגה 2 שלב 4.
לפי הסבר הרופא כעת עלי להחליט האם להתחיל בטיפול כימוטרפי. כמו כן הוסבר לי שהמחלה חוזרת בכל מקרה.
הרופא המצליץ להתחיל בטיפול עקב סלפנו מגליה סימפטומית וכמה בלוטות למפה בסמוך לחוליות 12-D11 ללא סימטומים בי.
הייתי רוצה לדעת אם כדאי לי להתחיל טיפול כעת או לדחות.
ברצוני לציין כי אני מרגישה טוב ללא שום סימטומים מיוחדים.
תודה.
לאחר הפלה והריון כימי,
ללא היסטוריה של קרישיות במשפחה,
עשיתי בדיקת דם ומנסה להבין מה המשמעות ומה לעשות.בדיקה-Beta 2 Glycoprotein 1 IgG יצא לי ערך של 8.5 (הטווח: 0-5).בפירוש הבדיקה היה רשום:הימצאות נוגדנים מסוג זה בגוף הנבדק עלולה להעיד על קיומה של תסמונת הידועה בשם APS) antiphospholipid syndrome). תסמיניה הם קרישי דם עורקיים או ורידיים ובחלק מהמקרים רמה נמוכה של טסיות דם ואף הפלות חוזרות.
מה משמעות תוצאות הבדיקה? מה ניתן לעשות? (יש לי תור לרופא רק בעוד שבועיים...)
אני בן 27,בילדות היו לי שתפי דם מהאף,שנמשכו כמה דקות פתעומיות.סבתה רבה שלי מתה מזהוים דם הנגרם עקב שתף דם .הבדיקות
MPV=13.5
PLATELES=163
יש לי גם דומה לאלרגיה על עור בצבע אדום
השנה בבית החולים הטסיות היו לי 80
ובנוסף היתי מעורב בתאונת דרכים -פגיע בראש
ביות שמיעה וראיה וכו'
יש לי סחרחורות
וכאבי ראש
הרופא לא שולח אותי לרופא המתאים ומה אני צריך לעשות ולען לפנות ולכמה זה מסוכן?