בינתיים - עד שיחליט אודות המשך וסוג הטיפול - מכיון שהנוטרופילים שלה מאוד נמוכים אנו ממתינים לעליית והתייצבות מדדי הכדוריות הלבנות (היום 0.4).
הרופא אומר שהרמות הנמוכות הם בגלל השפעת הטיפול הכימותרפי. אשר על כן היא מקבלת כל התקופה זריקות נופוג'ן.(גם היום קיבלה 5)
האם עדיין אין בעיה בנטילת התכשיר?
[יצויין כי הרופא אמר שמכיון שהוא אינו מכיר התכשיר הוא אינו ממליץ לקחתו. מצד שני שמענו שזה יכול לעזור עם המערכת החיסונית]
שוב תודה
דוד, שלום רב,
ההודעה האחרונה שלך היית מחודש יוני האחרון (2012). רציתי לשאול אותך האם הטיפולים האחרונים עזרו לאמא שלך, חל שיפור מסויים במצבה?
אני מאוד מצטער מראש אם השאלה הזו לא רלוונטית ואינה במקום. אך, חשוב לי מאוד לדעת האם יש תקווה...
פרופ' בן יהודה, תודה על ההכוונה.
בעקבות עצתך התעקשנו על CT מוח, אולם ראו שם רק תהליך אטרופיה. אני מניחה שזה מסביר את הדמנציה אך קשה לי להאמין שזה מסביר את המהירות בה קרתה (שבועות ספורים) ואת שאר התופעות.
אני מנחשת מתשובתך, ש"זיהום או פיזור של הלימפומה במוח" אפשר לגלות רק בניקור ולא ב-CT, אך זה בעייתי כי אבי נוטל קומאדין. אבל אם נניח נעשה ויתגלה שיש עקבות לימפומה במוח, הוא במצב גופני ירוד מדיי על מנת לעבור כימותרפיה. האם יש טיפול אחר שעשוי לעזור/להקל במקרה כזה? למשל מבטרה?
ההמטולוגית שטיפלה בו לא זמינה מסיבות בריאותיות ואין לנו את מי לשאול.
אני מאמינה שזו היתה טעות מעבדה
תודה רבה על התשובה המהירה,מעל איזה תוצאה של LDH רואים מחלה פעילה?והאם LDH משקף כל מחלה שקיימת בגוף או רק לימפומה או גידול ממאיר כלשהו?תודה רבה