פרופ' בן יהודה שלום.
בעבר כבר ציינתי זאת אבל עכשיו זה הפך למעשי ויש לנו חלון זמן מוגבל להצטרפות לניסוי.
מדובר בCLL לאחר סבב טיפולים שני בבנדמוסטין+מבטרה.
מה שמטריד אותי הוא מרקר 11Q22 .
מצד שני כמו שהערת לי בעבר יש סכנה של זיהומים ואכן מנסיון לשאוב מידע באינטרנט הגורם המרתיע ביותר להבנתי כרגע הוא הסכנה לזיהום ויראלי במוח .
שאלתי היא כזאת במיסמכים של הניסוי מדובר על מיקרה אחד כזה ,אך לעומת זאת בניסוי Hx-CD20-406 מצאתי 12% (19 מתוך 154) נפטרו כתוצאה של זיהומים .
האם יש אפשרות לדעת סטטיסטיקות יותר מדויקות ואיך ניתן להגיע להחלטה מושכלת.
האם נראה לך שחוות דעת שניה תעזור?
ברצוני לציין שהצוות בביה"ח תומך בכניסה לניסוי.
בנוסף מצויין בנספח של הניסוי שיתכן מצב שבו 50% שיהיו בקבוצת הפלאסבו יוכלו לקבל את התרופה על ידי החברה עצמה.
ההתלבטות קשה מאד.
ואני מנסה לצמא כל שבב של מידע לצורך קבלת החלטה(בשבוע וחצי הקרובים)
תודה מראש
אבי
הטיפולים בעבר כללו תרופות כמו: R+F+C בכמות של 6 מחזורים בשנת 2007
ולאחרונה בנדמוסטין +מבטרה.
נאמר לנו שהסיכון לזיהום ממבטרה די דומה לזה של האופטומומב .האם את מסכימה להנחה הזאת?
תודה
ישנם רופאים שניחנו בסגולה מיוחדת,
עצם השיחה איתם וההתייחסות שלהם היא כבר חלק מהריפוי.
אני חייב לציין שעבורי את בהחלט נימנית עליהם.
אלף תודות
שכחתי לציין שאת הטיפול השני התחילה עדיין תחת האנטיביוטיקה שנתנו לה עקב חשש לדלקת ריאות אחרי הטפול הראשון. האם יש קשר בין הדברים , אולי החולשה נובעת מכך שהגוף היה חלד מהאנטיביוטיקה מיד קיבלה כימו שני?תודה מקרב לב על המענה המהיר.
גם דלקת ריאות וגם אנטיביוטיקה מחלישים
המרכז הרפאוי שיבא מזמין אתכם ובני משפחותיכם לערב הסברה בנושא תמסונת מיאלודיספלסטית- חידושים בהבנת המחלה ובטיפול.הערב יתקיים ביום רביעי ה14.3.12 בשעה 18:00 באודירטוריום בית סוראסקי, המרכז הרפאוי שיבא, תל-השומר. הכנסיה לאירוע חינם.