תודה על תשובתך...לא כ"כ הבנתי את התשובה "יתכן שזה לא נוגע לה" ? יכול להיות שזהו אינו הטיפול המתאים בעקבות הגידול המצוי?אם אשלח לך את הממצא של הסיטי בכתוב זה יכול לעזור?תודה על העזרה...אני סוג של אובדת עצות....
כשהמחלה ממוקמת ניתוח יכול להביא להפוגה ארוכה לפעמים להחלמה. יש סיכוי לחזרת המחלה אבל יש טיפולים מתאימים למצב זה.
שלום רב פרופסור בן יהודה, סיימתי את טיפולי RCHOP לפני ששה חודשים וקיבלתי את הטיפול האחזקתי הראשון. הופיעו נגעים בפנים והוסרו על ידי ניתוחון ונלקח לבדיקה פתולוגית - עוד לפני התשובה הפתולוגית נאמר לי על ידי הפלסטיקאי-כירורגי שזה סרטני אבל לא ממאיר יכול להיות כתוצאה מהטיפולים, שהגוף נחלש ולא מתגבר על כל מיני תופעות. בכלל אני מאוד מודאגת מזה שמערכת החיסונית נחלשת ואם יש משהו לעשות בנדון. מה היית ממליצה? בכלל - אני מרגישה שהזיכרון לא אותו דבר וגם הראיה - דברים שלא היו לפני כן.
האם DLBCL פוליקולר נקרא גם NHL? אשמח לקבל תשובה. רב תודות לך וחג שמח.
שלום.אני בן 39, פעיל בספורט ועוסק בתחום מחשבים. זה כבר כ 3 חודשים שיש לי עייפות כרונית אשר מתבטאת בחוסר ריכוז מוחלט.אני יכול לשבת מול אנשים ופשוט להרדם מולם.עשיתי בדיקות דם והכל יצא תקין למעט HCT אשר יצא 41 במקום 42 (גבול תחתון)האמת אני כבר לא יודע למי לפנות כי רופאת המשפחה שלי טוענת שמדובר באנמיה קלה, אבל לא מביאה לי טיפולץ יתרה מזו היא גם לא אומרת לי ממה האנמיה למרות שהברזל, B12 תקינים.נא עצתך.תודה.