ערב טוב, אני מחפשת נשים אשר חלו בסרטן לסרט דוקומנטרי ל yes. הסרט עוסק בצד הרגשי ופחות בפיזי, ובשינויים שחלים בעקבות המחלה. מי שמעוניינת לשמוע יותר פרטים מוזמנת לדבר איתי. ,תודה!!
ענת 0524701106 avaitzman@gmail.com
פרופסור בן יהודה שלום,
מהו המעקב המקובל לאחר החלמה?
סיימתי 6מחזורי ABVD לפני שנתיים, עשיתי 3 pet CT מאז.
כעת אני מתלבטת האם לעהור בדיקה נוספת, האם בשלב זה המעקב הופך להיות אחת לשנה בדיקת CT? האם ישנן בדיקות אחרות ?
תודה מראש
שלום רב
שאלותיי :
1. האם בבדיקת פט סיטי מזריקים יוד?
2. במידה וכן, כיצד יודעים מראש האם הנבדק הוא אלרגי ליוד?
3. האם על הנבדק לבוא לבדיקה זו עם מלווה? (האם ניתן לנהוג לבד בחזרה הביתה)?
בתודה
מיכל
האם נכון שצריך לשתות לפני הבדיקה ואחריה הרבה מים, למנוע פגיעה בכליות?
2. האם יש להפסיק נטילת תרופת מטמורפין לפני הבדיקה?
פרופסור בן יהודה שלום רב,היתה לי לימפומה DLBCL , אני אחרי השתלה עצמית אותה עשיתי בסוף אוקטובר 2011,לפני ההשתלה הייתה נקיה ע"פ פט, אחרי ההשתלה עשיתי פט בסוף דצמבר והייתי נקיה, ב"ה . ורציתי לשאול - מתי הפעם הבאה שעלי לעשות פט על פי הפרוטוקול?תודה רבה רבה מראש,
הי
אתה גם יכול להשיג בנדמוסטין ושאר תרופות שלא בסל הבריאות בבית מרקחת הלן-פארם ברח' האגוז 2 ביבנה, הם עושים משלוחים לכל הארץ והם גם מוכנים לטפל בכל הטפסים מול משרד הבריאות
שמתי לב שהמחירים שם יותר נמוכים
טל' 08-9322831
בהצלחה
שלום,
במסגרת בדיקת דם שיגרתית שביצעתי הגיעו תוצאות של
hct 40.5
ALK. PHOSPHATASE 156
GPT (ALT) 79יש לי רקע של תפקודי כבד בעבר, אך שנכנסתי לראות ברשת לגבי הנתונים הללו הבחנתי כי יש קשר למחלת הסרטן, איך אפשר לעשות אלמינציה ממחלת הסרטן לבעיות בכבד בלבד, אני בחרדה כתוצאה מהתשובות דם.
לציין כי כל שאר ספירת הדם וכן תיפקודי כבד נמצאים בטווח הנורמל .
תודה על התייחסות.
אני בן 53 וחולה במילומה נפוצה מנוב 09עברתי השתלה עצמית באפריל 2010 ולאחר שהמחלה חזרה עקב גן משובש D17 נערכה השתלת מח עצם מתורם חיצוני ביולי 2011 כעת המחלה חזרה כנראה שוב לצערי ומוצע לי טיפול ברבלמיד 5 מ"ג ללא תוספת סטרואידים שכן נגרם לי נמק במפרקי הירך עקב הסטרואידם.האם זהו הטיפול הרצוי או שמא יש טיפול אחר נוסף?מה איכות החיים הצפויה בטיפול ברבלמיד ומהי תןחלת החיים למצב זה? לתשובתך אודה