(אני מקווה שכתבתי נכון את הבדיקות)
בס"ד
אצל אמא בעקבות טיפול כימוטרפי דרך הפה ירדו הכדוריות הלבנות ל1700 (לוקופניה) מיכוון שלפני מספר חודשים הם גם הגיעו ל60000 מה זה יכול להסביר בגדול על מצב מחלת הלוקמיה של אמא ? להזכיר מדובר באימי יפה אביעזר שנפגשה עמך ושאלתי עליה כן בעבר ,אציין שאמא רזה מתמיד אך סוחבת ועוד איתנו שזה מבחינתנו נס בפני עצמו דר יקרה אשמח לתשובתך בתודה הבת יעל
שמחת אותי מאוד. הירידה בספירה היא ככל הנראה בעקבות הטיפול ולא בגלל הלויקמיה עצמה. צריך פשוט לרדת במינון. אנא פני לרופא המטפל והוא בוודאי יעשה כך.
ולכן הרופאים אמרו לא לקחת זמן מה את טיפולי הכימו דרך הפה ,אציין שלמרות הסקפטיות שלי אציין שניראה לי שללא הטיפולים הקונבנציונאלים מצבנו היה בכי רע
כפי שאמרתי אמא חלשה ורזה אך איתנו הולכת בבית וכשלא ישנה גם מרגישים אותה ועוד איתנו תודה לפרופסור בן יהודה הכי מקצועית וכן כל כך בנאדם תודה
פרופ' דינה בן יהודה שלום,אני בן 70. עקב תגובה אימונולוגית כתוצאה מטיפול מוצלח בסרטן, סובל מITP חריף (פלייטלטס ירדו ל-9000). קיבלתי מספר טיפולים להעלאת הפלייטלטס, אך הם חדלו לעזור. אודה לך אם תמליצי לי עם איזה רופא או רופאים אוכל להתייעץ או לקבל טיפול. אפשר רופאים בהדסה, אך גם מחוץ להדסה.
תודה רבה
שוהם
שלום רבאישתי אובחנה כחולת APL מתחילה את שבוע האשפוז החמישי לאחר שסיימה מחזור ראשון של כימו, כבר שבוע סובלת משלשולים מרובים וביומים האחרונים מכאבי בטן עזים ,חולשה רבה, ב c.t שללו דימום ופרפורציה. הערכת הצוות כי מדובר בדלקת במעיים - מקבלת פלנג'יל.אני בתחושה שמשהו מפוספס באבחנה, האם יש בדיקות נוספות שרצוי לבצע.תודה רבה
שלום רב,לאחר 4 הפלות בשבועות 6-7 נשלחתי לעשות בדיקות לקרשיות יתר אשמח לקבל תגובה על חלק מהבדיקות התקבלו .PT 8.4INR 1PTT 21.6HOMOCYSTEIN 14.34Cardiolipin IgG 1.1Beta 2 Glycoprotein 0.5 כפי שציינתי טרם התקבלו כל הבדיקות אשמח לתגובתך