פרופסור בן יהודה שלום רב,היתה לי לימפומה DLBCL , אני אחרי השתלה עצמית אותה עשיתי בסוף אוקטובר 2011,לפני ההשתלה הייתה נקיה ע"פ פט, אחרי ההשתלה עשיתי פט בסוף דצמבר והייתי נקיה, ב"ה . ורציתי לשאול - מתי הפעם הבאה שעלי לעשות פט על פי הפרוטוקול?תודה רבה רבה מראש,
הי
אתה גם יכול להשיג בנדמוסטין ושאר תרופות שלא בסל הבריאות בבית מרקחת הלן-פארם ברח' האגוז 2 ביבנה, הם עושים משלוחים לכל הארץ והם גם מוכנים לטפל בכל הטפסים מול משרד הבריאות
שמתי לב שהמחירים שם יותר נמוכים
טל' 08-9322831
בהצלחה
שלום,
במסגרת בדיקת דם שיגרתית שביצעתי הגיעו תוצאות של
hct 40.5
ALK. PHOSPHATASE 156
GPT (ALT) 79יש לי רקע של תפקודי כבד בעבר, אך שנכנסתי לראות ברשת לגבי הנתונים הללו הבחנתי כי יש קשר למחלת הסרטן, איך אפשר לעשות אלמינציה ממחלת הסרטן לבעיות בכבד בלבד, אני בחרדה כתוצאה מהתשובות דם.
לציין כי כל שאר ספירת הדם וכן תיפקודי כבד נמצאים בטווח הנורמל .
תודה על התייחסות.
אני בן 53 וחולה במילומה נפוצה מנוב 09עברתי השתלה עצמית באפריל 2010 ולאחר שהמחלה חזרה עקב גן משובש D17 נערכה השתלת מח עצם מתורם חיצוני ביולי 2011 כעת המחלה חזרה כנראה שוב לצערי ומוצע לי טיפול ברבלמיד 5 מ"ג ללא תוספת סטרואידים שכן נגרם לי נמק במפרקי הירך עקב הסטרואידם.האם זהו הטיפול הרצוי או שמא יש טיפול אחר נוסף?מה איכות החיים הצפויה בטיפול ברבלמיד ומהי תןחלת החיים למצב זה? לתשובתך אודה
אשתי מטופלת טיפול אחזקתי במבטרה כל שלושה חודשים. (לאחר R-CHOP+2 לטיפול בלימפומה פוליקולרית)השבוע שמענו שיש מחקר חדש הממליץ לבצע את הטיפול פעם בחודשיים.1. האם אפשר לקבל קישור למחקר הנ'ל? 2. מה עיקרי השיפור בטיפול כל חודשיים?3. מדוע לא ממשיכים מעבר לשנתיים?4. האם קופות החולים מממנות מעבר את התדירות הגבוהה יותר של הטיפול.תודה רבה.