שלחתי את הבדיקות עם הערכים הגבוהים. שמאוד מדאיגים אותי. אני ממש בלחץ.רציתי לדעת האם הערכים הללו מעידים על מחלה ממארת? או אולי יש אופציות נוספות? יש לי תור להמטולוגיה בעוד שבוע.
ישנם הרבה בדיקות תקינות, ואם אתבקש אשלח בשמחה. אודה לך מאוד על תשובתך ועל התיחסותך בברכת חג חנוכה שמח
מה ידוע על התרופות הללו במתן שלהן לחולה לימפומה אגרסיבית (באדם שניסה כל קוי טיפול עבר השתלה עצמית שנכשלה , והמחלה חזרה ,כעת מוצא לו רבלמיד או בנדמוסטין, ראשית יש לקבל אישור מקפ"ח על מתן התרופות ואז התרופה תשולב יחד עם דקסמטזון, אחת מהן כמובן.לפי מיטב הבנתי נערך כעת מחקר בסורוקה בה יבדקו השפעת רבלמיד על לימפומה אגרסיבית?האם בעולם מקובל לתת את הטיפול הנ"ל ללימפומה אגרסיבית, יש כבר עדויות על תועלתה ללימפומה HIGH-GRADE?כיצד התרופות משפיעות על מנגנון הפעולה של המחלה ?תודה לך
שלום
אני חולה במיאלומה נפוצה. בן 62.5
בחודש מרץ ,בביקור במרפאתך,המלצת בפניי לבדוק אפשרות להתקבל לניסוי בקרפילזומיב .בביקור אצלך הייתי בהפוגה חלקית, נראה אז שלא התאמתי לקריטריונים. קבלתי מאז ששה מחזורי טיפול ברבלמיד.
עתה נמצא החלבון המונוקלוני בדם ברמה המעידה ככול הנראה שהמחלה חזרה.
התקבל גם חיזוק בבדיקת FLC.
האם בתנאים אלה יש לי סיכוי להתקבל לניסוי?לפי דברי הרופאה המטפלת אם קבלתי טיפול ברבלמיד אין לי סיכוי,האומנם?
אני מוטרד מאוד.אודה על התייחסותך המועילה תמיד.
אני מודה לך מאוד על התגובה המהירה, שיש בה גם תקווה ועידוד.
אודה לך מאוד,אם תואילי להוסיף,האם מדובר בניסוי באותה תרופה? וכן במונחי זמן קצת יותר בהירים של "בקרוב".
צר לי לההטריד,אשמח אם תסייעי לי.
חג חנוכה שמח,הרבה תודות על הסיוע הרב.